Detalii terifiante despre criminalul din Călăraşi. Tânărul îi făcea iubiei declaraţii de dragoste în timp ce îşi măcelărea familia: „Vin imediat, puiul meu”

0
703
Criminali

Detalii terifiante ies la suprafaţă după tripla crimă din Călăraşi! Tânărul care şi-a ucis familia vorbea la telefon cu iubita în timpul crimei.

În urma anchetei, s-au descoperit mai multe lucruri care transformă tragedia din Călăraşi într-un macabru scenariu de filme horror.

Potrivit noilor informaţii, în timp ce îşi executa familia adoptivă, Daniel vorbea la telefon cu iubita lui, căruia îi făcea „dulci” declaraţii de dragoste. „Era cu ea în telefon în timp ce băga cuţitul în mama lui. Îi spunea iubitei – Vin imediat, puiul meu! – apoi tăia microfonul câteva secunde, apoi vorbea iar – Vreau să te văd puţin în seara asta”, scrie calarasipress.ro.

Vă reamintim că o crimă oribilă a avut loc în noaptea dintre luni spre marţi. Dan Alexandru, tânărul adoptat de familie, a pătruns în locuinţa acestora, alături de doi prieteni. Aflat sub influenţa etnobotanicelor şi a alcoolului, a pus mâna pe ce a apucat şi i-a măcelărit pe cei doi bătrâni şi pe fiica acestora.