Detalii terifiante despre Luiza, prima fată ucisă la Caracal. Fata a fost violată şi ucisă la fel ca în cazul Alexandrei

0
614
Luiza 58647000

Familia Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută acum patru luni, a fost umilită de autoritățile statului român. Poliția nu a luat cazul în serios crezând că fata a fugit cu un băiat. Până duminică, când suspectul a recunoscut că i-a curmat zilele, familia s-a agăţat de speranţa că adolescenta va fi găsită teafără. Conform unor informații obținute de România TV, Luiza Melencu, fata care a dispărut în luna aprilie, ar fi fost violată şi ucisă de Gheorghe Dincă la fel ca în cazul Alexandrei Măceșanu. Trupul fetei ar fi fost aruncat ulterior în apă.

Criminalul de la Caracal a folosit aceeaşi metodă pentru a le prinde pe Alexandra şi Luiza: le-a luat cu mașina la ocazie, a profitat de faptul că făceau naveta atunci când nu mai prindeau microbuzul. Potrivit propriei mărturisiri, Gheorghe Dincă a încercat să întrețină relații sexuale cu ele, fetele s-au opus.

Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvăluit pentru România TV că Luiza Melencu, adolescenta dispărută în aprilie 2019, a fost răpit-o după ce a luat-o la ocazie, a violat-o, apoi a ucis-o la fel ca pe Alexandra. 

Oamenii legii au descoperit în curtea casei lui Dincă din Caracal probe ADN despre care bănuiesc că sunt ale altei victime, putând fi ale Luizei, urmând ca testele să lămurească acest aspect.

Crimele au ieşit la iveală după ce Alexandra, a doua fată ucisă, a apucat să sune anterior la 112 şi să spună că a fost violată, bătută și legată. A fost prinsă însă de ucigaş că a sunat după ajutor şi acela a fost momentul în care a omorât-o.

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii”, a spus procurorul DIICOT duminică seara.