Leo Iorga Biserica 2 1

În urmă cu doi ani, Leo Iorga a făcut un tratament secret în Cuba, care l-a ajutat o vreme să se lupte un cancer nemilos!

Leo Iorga a încetat din viață în urmă cu trei săptămâni după o luptă teribilă cu un cancer nemilos.

Regretatul artist a aflat că suferă de această maladie nenorocită încă din 2011, de când a fost diagnosticat prima oară. În toată această perioadă, Leo Iorga a fost operat de mai multe ori, inițial la plamâni, apoi pe creier. A avut perioade în care nu credea că o mai duce mult, dar credința lui în Dumnezeu, voința și tratamentele dure l-au ținut în viață.

Leo Iorga a făcut un tratament secret înainte de moarte! A recurs la un vaccin care distrugea celulele canceroase 

Pe de altă parte, puțini știu că, în urmă cu doi ani, Leo Iorga a făcut un tratament secret, care avea să dea cele mai bune rezultateCântărețul aflase de un vaccin-minune, vaccinul Cimavax, pe bază de venin de viperă, care se realiza doar în Cuba și care îl putea salva, astfel că a plecat de urgență acolo, împreună cu soția sa, Paula.

“Am fost la o clinică din Havana, unde mi-am făcut controale amănunțite și un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat două saptamani. Mă simt bine, nu pot să spun că nu. Iau tratament 6 luni, așa cum mi-au recomandat medicii. Pe lângă asta, mai consum niște ceaiuri naturale. Țin mereu legătura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele și mă simt bine”, a povestit, la vremea respectivă, Leo Iorga.

Leo Iorga a murit la spital

Leo Iorga a făcut un tratament secret în Cuba, însă, în timp, a preferat să meargă la medici români. Din păcate, încet, încet, nimeni nu a mai putut face minuni pentru marele artist, căci boala s-a generalizat din vara aceasta, l-a doborât și, într-un final, avea să îi învingă organismul. Artistul a închis ochii pentru totdeauna într-un spital din Capitală, avându-i alături pe soția și pe fiul lui.

Loading...