Dezvaluiri incredibile! Ce a descoperit Mirabela Dauer in urma operatiei

0
1045
Mirabela

La sase luni de la operatia in care i-a fost scos un rinichi, Mirabela Dauer zambeste din nou si povesteste despre planurile de viitor.

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa, ii multumesc lui Dumnezeu ca pot sa plec. Eu am energie buna pentru ca eu sunt un om optimist, pe mine nu ma doboara nimic pentru ca stiu ca sunt iubita de Dumnezeu, pentru ca sunt un om foarte bun. Este singurul lucru cu care ma laud, n-am sa fac rau niciodata, n-am facut si nu voi face nici cu gandul. Dumnezeu ma apara. Dar imi mai da cate o palma asa ca sa ma trezesc uneori ca poate sunt prea buna”, vorbeste, cu emotie, marea artista.

„Acum sunt foarte linistita pentru ca am oameni foarte buni langa mine. N-am avut niciodata pe nimeni alaturi de mine sa impartim munca. Am doua prietene de 35-36 de ani care acolo s-au impietrit, cu care ma pot ajuta tot timpul si sunt alaturi de mine. Fara acesti prieteni, fara aceasta mica familie pe care o am nu cred ca faceam nimic. Ei au fost langa mine. Dumnezeu si aceasta mana mica de prieteni care tin la mine, tin la Mira”, marturiseste Mirabela Dauer.