Bianca Si Iubitul

Femeia cu care Alex Bodi a petrecut Revelionul are secrete bine ascunse.

Pentru că aparenţele înşală, vă prezentăm, în exclusivitate, adevărata poveste a triunghiului amoros format din Bianca Drăguşanu, Alex Bodi şi Iulia, femeia la care bărbatul s-a întors în ultimele zile!

După despărţirea surprinzătoare de Bianca, la scurt timp de la Crăciun, Alex Bodi s-a afişat, fără reţineri, cu Iulia, fosta lui soţie! Mai mult, nici nu a schimbat bine aşternuturile după divă, că afaceristul a şi băgat-o în pat pe blonda despre care susţine, pe adresele de socializare, că îi este persoana potrivită cu care să îşi împartă viaţa!

Ca tacâmul să fie complet, ei şi-au petrecut Revelionul împreună, aşa cum spuneam, în locul în care Bodi si Bianca au stat cu doar câteva zile, iar de Anul Nou s-au pozat ca doi amorezi sadea! Femeia s-a şi lăudat că ar avea pe deget un inel de la partenerul de viaţă, apoi a marşat pe ideea că ”true love never dies” (n. iubirea adevărată nu moare niciodată). Imediat au apărut şi mesajele prietenilor comuni, care si eu au decretat. ”Cea mai bună alegere !Vă potriviţi maxim! Fata asta e mai frumoasă şi mai naturală de 1000 de ori decât Bianca!”, au scris în dreptul postatării de Anul Nou!

Alex Bodi a petrecut Revelionul cu fosta soţie! A stat cu ea cinci ani şi a părăsit-o vara trecută!

Alex Bodi a petrecut Revelionul cu fosta nevastă, iar despre ea lumea nu se ştie mare lucru! Surse din preajma protagoniştilor au povestit, în exclusivitate, câteva picanterii despre blondină şi relaţia pe care a avut-o şi o are cu bărbatul!

Din informaţiile venite pe adresa redacţiei, se pare că Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la Mediaş, şi, după o perioadă de timp, s-ar fi căsătorit! El a dus-o pe femeie în Germania, la Frankfurt, unde, surpriză, apropiaţii spun că ea ar fi lucrat ca dansatoare la bară la un club din oraş, desi susţine, de trei luni, pe internet, că vrea să fie make-up artist!!!

Timp de patru ani au fost cununaţi, au impreună şi un copil de un an şi jumătate, iar vara trecută, ar fi divorţat! Apoi, bărbatul s-a îndrăgostit iremediabil de Bianca Drăguşanu, pe care a tratat-o, luni de zile, ca pe o prinţesă, semn că o adora pur şi simplu!

Ce s-a întâmplat totuşi în ultimele zile întrece imaginaţia oricui! În doar 24 de ore de la despărţirea de vedetă, Alex Bodi şi-a chemat fosta soţie la munte, a petrecut Revelion cu ea, şi îşi strigă, alături de Iulia, dragostea pe unde apucă!

Situaţia pare cusută cu aţă albă şi firesc ridică multe semne de întrebare. Ori Bianca a făcut ceva rău, ori afaceristul vrea să demonstreze anumite lucruri doar de ei ştiute?!  Nimic nu e clar, cert este doar faptul că, oricât ar încerca afaceristul să mascheze totul, realitatea este doar una: nu poţi să uiţi o femeie de pe o zi pe alta, ba mai mult, să şi revii rapid la o iubire trecută la… nivel de mariaj!

Loading...