Daniu Mocanu Principala
Dani Mocanu

Dani Mocanu este, la ora actuală, cel mai de succes artist de la noi, reuşind performanţe care mai de care mai importante în topurile Youtube, melodiile lui reuşind să obţină, încă din prima zi de la lansare, câte un milion de vizualizări.

Şi, ca orice vedetă a muzicii, Dani Mocanu este, fără îndoială, un ”trofeu” pentru unele domnişoare, mai ales că banii nu îi lipsesc şi ştie să le susure la ureche cuvinte care, probabil sunt pe placul lor.

Doar că, e-a dezvăluit, în exclusivitate Dani Mocanu, pe el nu îl interesează în aceste momente nicio femeie în mod special. ”Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri”, ne-a explicat Dani Mocanu.

Mai mult, tot el a mărturisit şi felul în care se bucură de abventurile cu pricina. ”Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, ne-a spus, mai sincer ca niciodată, Dai Mocanu.

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Loading...