Dialog incendiar între Ion Țiriac și Simona Halep: ”Băi, fato, du-te, băi, acasă!”

0
330
Hepta4545428 1

Simona Halep, 28 de ani, 4 WTA, are o relație specială cu președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, 80 de ani.

Sportiva din Constanța a mărturisit, în cadrul unei conferințe de presă, susținută în timpul turneului de la Madrid 2019, că omul de afaceri îi este alături, dar îi vorbește extrem de dur.

” E o relație specială între noi. Mă simt mai motivată când vine să-mi vadă meciurile. E foarte dur cu mine, dar eu iau doar lucrurile pozitive”, spunea Simona Halep.

Acest lucru a fost confirmat chiar de către Ion Țiriac, șeful FRT relatând pentru SportEd Talks un dialog cu Simona, după meciul câștigat cu Nicole Gibbs, la US Open 2019.

Ion Țiriac: Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă față de mine, față de toată lumea! Unde ești?

Simona Halep: Păi da, domnu Țiriac dar n-ați văzut…

Ion Țiriac: Unde ești, cum ești?

Simona Halep: Da, dar nu mă luați așa!

Ion Țiriac: Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua și vezi-ți de treabă! Du-te!

Un dialog la fel de dur a avut loc între cei doi la Wimbledon 2019, când Ion Țiriac a precizat că i-a spus Simonei, după partida câștigată din turul 2: „Băi, fato, du-te, băi, acasă! Sau, dacă rămâi, intră pe teren și mori acolo!”. 

Același Ion Țiriac a dezvăluit și dialogul purtat cu sportiva din Constanța înaintea finalei câștigate cu Serena Williams de la Wimbledon 2019.

Simona Halep: Domnu Țiriac, vai de mine, mă bate asta iară!

Ion Țiriac: Auzi, hai să facem o treabă! Du-te și ia avionul de la aeroport și du-te acasă! S-a uitat… Tu ești în finală la Wimbledon! Știi ce înseamnă să fii în finală? Te duci acolo și mori pe teren! 

Simona Halep: Păi cu publicul?

Ion Țiriac: Care public?

Simona Halep:Da domnu Țiriac, dar asta a fost de o sută de ori acolo!