Dieta cu compot de mere, preferata Nicoletei Luciu. Cum slăbeşti rapid patru kilograme în şapte zile

0
796
Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a reuşit să slăbească 30 de kilograme cu ajutorul dietei cu compot de mere, motiv pentru care dacă vrei să topeşti kilogramele în plus şi nu mai ştii la ce metode să apelezi încearcă această dietă.

Deşi este destul de restrictivă, această dietă te va ajuta să topeşti până la patru kilograme în doar şapte zile, timp în care vei fi nevoită să bei multă apă. Iar dacă vei alege să faci şi mişcare, fii sigură că va da roade.

Cum se ţine dieta cu compot de mere:

Mic dejun: o cană de compot de mere şi la alte două ore încă o cană. Pe parcursul zile trebuie să bei cel puţin patru căni de compot.

Prânz: o porţie de supă de pui

Cină: o porţie de supă de pui. În cazul în care încă mai simţi nevoia de mâncare, mai poţi mănâncă şi o a treia porţie de supă.

Mare atenţie însă! Imediat ce ai încetat dieta, încearcă să ţii un regim alimentar, care să conţină carne la grătar, iaurturi, cereale integrale şi salate.

Nicoleta Luciu

Elimina carbohidraţii, ceaiurile, cafeaua, alcoolul şi băuturile carbogazoase. De asemenea, redu dimensiunile portiilor şi prepară-ţi o salată de legume la finalul fiecărei zile. Dacă vrei să accelerezi arderile, poţi condimenta compotul de mere şi cu puţină scorţişoară, potrivit Ele.ro.
Femeile însărcinate, cele care alăptează, persoanele care au probleme cu nivelul de zahăr din sânge sau cele care suferă de anumite afecţiuni precum diabetul, pietre la rinichi, boli de inima sau ale ficatului nu ar trebui să adopte această varianta drastică.

Nicoleta Luciu