Dieta cu oţet de mere şi scorţişoară. Foloseşte acest amestec revitalizant şi vei slăbi miraculos

0
619
Dieta Cu O Et De Mere I Scor I Oar Folose Te Acest Amestec Revitalizant I Vei Sl Bi Miraculos
Dieta cu oţet de mere şi scorţişoară. Foloseşte acest amestec revitalizant şi vei slăbi miraculos

Vrei să încapi în rochia preferată şi să o porţi de Crăciun? Atunci ai nevoie de o dietă rapidă care să te scape de cele câteva kilograme în plus acumulate.

Un amestec 100% natural poate fi soluţia pentru tine. Este revitalizant şi ajută la arderea rapidă a toxinelor din organism.

Dacă sunteţi în căutarea unei diete care să vă scape cât mai repede de grăsimea acumulată şi de kilogramele în plus şi într-un mod cât mai natural, atunci această reţeta este pentru dumneavoastră.

Beneficiile pe care le are mierea sunt bine cunoscute, precum şi combinaţia sa cu lămâia. Cheia acestei reţete de slăbire este oferită de oţetul de mere şi scorţişoară, ambele ingrediente având capacitatea de a detoxifia întregul organism.

Dieta cu oţet de mere şi scorţişoară

Iată mai jos uimitoarea reţeta:

Ingrediente:

  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • 2 linguri de oţet de mere
  • 1 lingură de miere
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 150 de ml de apă

Combinaţia dintre aceste ingrediente te va ajută să arzi grăsimea corporală, îţi va accelera metabolismul , îţi va scădea tensiunea arterială şi va lupta eficient împotriva diabetului.

Citeste si :  Când se vor deschide mall-urile în România. Guvernul a luat decizia

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un recipient şi amestecaţi-le bine, până veţi obţine un preparat omogen. Păstraţi băutură în frigider şi beţi în fiecare dimineaţă câte o lingură pe stomacul gol. Rezultatele vor fi vizibile în doar câteva zile!

Ţineţi această reţeta maxim 30 de zile, faceţi pauză 2 luni, după care o puteţi face din nou.