Ou 1

Dieta cu ou fiert este cunoscuta pentru rezultatele vizibile intr-un timp foarte scurt. Iata meniul pe doua saptamani.

Inainte sa incepi orice dieta este recomandat sa te consulti cu medicul si sa ii asculti sfaturile in ce priveste sanatatea ta. Este foarte important ca pe parcursul dietei sa consumi multa apa, sa faci zilnic miscare, sa elimini fast-foodul, bauturile acidulate, alcoolul, zaharul si alimentele sarate.

Cand inchei dieta, revino la o alimentatie sanatoasa, fara grasimi si zahar, ca sa nu te intorci de unde ai plecat.

Iată ce presupune dieta cu ou fiert pe zile, potrivit csid.ro

Dieta cu ou fiert: meniu pe două săptămâni

Prima săptămână

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală (sau orice fruct citric), prânz – 2 cartofi dulci fierţi sau copţi şi 2 mere, cină – un bol cu salată de legume şi pui.

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un bol cu salată de legume verzi şi pui, cină – o salată de legume, o portocală şi 2 ouă fierte.

Citeste si :  Dieta saptamanala slabesti in patru saptamani. Silueta de vis si mancare pe saturate: uite cum se face

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o felie de brânză cu conţinut redus de grăsime, o roşie şi un cartof dulce fiert sau copt, cină – o salată de legume cu pui.

Joi: mic dejun – 2 ou[ fierte şi o portocală, prânz – un fruct la alegere, cină – o salată de legume cu pui făcut la abur.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o porţie de legume la abur şi 2 ouă fierte, cină – o slată cu peşte la grătar.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un fruc la alegere, cină – legume şi pui făcute la abur.

Duminică: mic dejun – 2 ouă şi o portocală, prânz – salată de roşii, legume şi pui făcute la abur, cină – legume la abur.

Săptămâna a doua

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui la grătar sau la abur, cină – o portocală, salată de legume şi 2 ouă fierte.

Citeste si :  Dieta lui Loredana Groza. Cum reușește să arate impecabil la 49 de ani: are un truc înainte de micul dejun!

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – 2 ouă fierte cu legume făcute la abur, cină – salată de legume cu peşte la grătar.

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – o portocală, salată de legume, 2 ouă fierte.

Joi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume la abur, o felie de brânză cu conşinut redus de grăsime şi 2 ouă fierte, cină – salată de legume cu pui.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu sardine, cină – salată de legume cu 2 ouă fierte.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – un fruct la alegere.

Duminică: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume şi pui făcute la abur, cină – legume şi pui la abur.

Dupa cum observi, dieta cu ou nu este asa de simpla cum ar parea si este foarte saraca in carbohidrati, acesta fiind si motivul pentru care arzi rapid calorii si kilogramele dispar vazand cu ochii.

Citeste si :  Dieta Rina: Părerile pro și contra
Loading...