Dieta cu ouă. Cum slăbești rapid 7 kg în 14 zile. Meniul complet pe zile

0
676
Dieta Cu Ou Cum Sl Be Ti Rapid 7 Kg N 14 Zile Meniul Complet Pe Zile
Dieta cu ouă. Cum slăbești rapid 7 kg în 14 zile. Meniul complet pe zile

Dieta cu ouă. Cum slăbești rapid 7 kg în 14 zile. Meniul complet pe zile. După sărbătorile de Paște, ouăle fierte vor fi din abundență în casele din România, având baza pentru o dietă cu ouă simplă și eficientă

După ce sărbătorile pascale au trecut și te-ai ospătat cu toate bunătățile, e timpul să te gândești la kilogramele în plus acumulate și la cum ai putea să scapi de ele. Dacă vrei să dai jos câteva kilograme, o dietă cu ouă fierte ar putea fi răspunsul pe care îl cauţi. Chiar dacă regimul presupune consumul a doar câteva categorii de alimente, se pare că acesta are un efect benefic asupra metabolismului. 

Cu toate astea, după ce termini această dietă, trebuie să te rezumi la a consuma alimente sănătoase, evitând excesul de zahăr și de grăsimi pentru a preveni efectul yo-yo.

Dieta cu ouă – Ce trebuie să știi

Această dietă durează 14 zile și te va scăpa de 7 kilograme dacă respecți regulile cu strictețe. Ceea ce trebuie să ții minte este că unul dintre cele mai importante aspecte e consumul de apă. Bea cât mai multă apă (8-10 pahare pe zi), fă zilnic măcar 30 de minute de mişcare, elimină mâncarea fast-food, băuturile carbogazoase, alcoolul, redu cantitate de alimente sărate sau bogate în zahăr.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Mai mult decât atât, e important să te consulți cu medicul tău înainte de a ține această dietă. Chiar dacă ouălesunt alimente bogate în proteine, vitamine, minerale şi grăsimi sănătoase, ele nu trebuie consumate în exces.

Dieta cu ouă fierte sună tentant, mai ales că aceste alimente conferă saţietatepe termen lung, au puţine calorii şi sunt ieftine, dar ţine cont că fiecare organism reacţionează diferit atunci când se petrece o schimbare în regimul alimentar.

Dieta cu ouă fierte – Meniul pentru 14 zile

Dieta cu ouă – Prima săptămână

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală (sau orice fruct citric), prânz – 2 cartofi dulci fierţi sau copţi şi 2 mere, cină – un bol cu salată de legume şi pui.

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un bol cu salată de legume verzi şi pui, cină – o salată de legume, o portocală şi 2 ouă fierte.

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o felie de brânză cu conţinut redus de grăsime, o roşieşi un cartof dulce fiert sau copt, cină – o salată de legume cu pui.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Joi: mic dejun – 2 ou[ fierte şi o portocală, prânz – un fruct la alegere, cină – o salată de legume cu pui făcut la abur.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o porţie de legume la abur şi 2 ouă fierte, cină – o slată cu peşte la grătar.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un fruc la alegere, cină – legume şi pui făcute la abur.

Duminică: mic dejun – 2 ouă şi o portocală, prânz – salată de roşii, legume şi pui făcute la abur, cină – legume la abur.

Dieta cu ouă – A doua săptămână

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui la grătar sau la abur, cină – o portocală, salată de legume şi 2 ouă fierte.

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – 2 ouă fierte cu legume făcute la abur, cină – salată de legume cu peşte la grătar.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – o portocală, salată de legume, 2 ouă fierte.

Joi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume la abur, o felie de brânză cu conşinut redus de grăsime şi 2 ouă fierte, cină – salată de legume cu pui.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu sardine, cină – salată de legume cu 2 ouă fierte.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – un fruct la alegere.

Duminică: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume şi pui făcute la abur, cină – legume şi pui la abur.