Dieta cu pepene, recomandată de Ioana Ginghină: “Ţin cura timp de 10 zile”

0
436
Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Proaspăt divorţată de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină pare că şi-a revenit complet după despărţire şi se pregăteşte de plecat în vacanţă.

La cei 41 de ani, actriţa arată impecabil, iar secretul siluetei sale a fost dezvăluit chiar de ea: dieta cu pepene.

Ioana Ginghină spune că ţine această cură timp de 10 zile şi o repetă de mai multe ori în sezonul cald. Mai mult, vedeta recomandă tuturor femeilor în special un stil de viaţă cât mai sănătos, o alimentaţie echilibrată şi cât mai multă linişte sufletească.

„Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile incerc sa mananc doar pepene rosu. Mananc pepene cat pot, nu ma abtin.

Ieri, de exemplu, am mancat o felie dimineata, apoi am plecat de acasa si n-am mai mancat nimic ca nu poti pleca in oras cu pepenele dupa tine, in geanta si apoi seara am mai mancat o felie. Ah, si inainte de culcare am mai mancat o felie.

Ioana Ginghină

De regula, tin cura asta cu pepene rosu timp de 10 zile, dar acum n-o sa pot.

Pe 27 august plecam in Grecia si nu vreau sa-mi dezamagesc fanii de pe Instagram si sa fac niste poze frumoase. „De multe ori am tinut dieta cu lichide si eram foarte energica. Ma trezeam la ora sase si totul era in regula. Efectiv iti stralucesc ochii, iti straluceste pielea”, spune Ioana.

Citeste si :  Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul a 12 ani de căsnicie
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat în urmă cu aproximativ două luni

Despărţirea celor doi a avut loc în urmă cu luni bune, însă actele de divorţ au fost semnate recent. Ruxandra, fiica celor doi, a rămas în grija mamei, însă Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să păstreze legătura de dragul fiicei lor.