Dieta după sărbători. Cum poți slăbi rapid după Paște, recomandarea Dr.Oz
Dieta după sărbători. Cum poți slăbi rapid după Paște, recomandarea Dr.Oz

Dieta după sărbători. Cum poți slăbi rapid după Paște, recomndare Dr.Oz. Află din articolul vdtonline.com, cum poți slăbi rapid și simplu după Paște, urmând recomandările lui Dr.Oz, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști din lume

După sărbători, regreți orice furculiță de mâncare delicioasă în plus și orice prăjitură ai savurat-o cu drag. Astfel, cauți un mod de a te simți mai puțin vinovat și vrei să încerci o nouă dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Iată o dietă după sărbători eficientă care te-ar putea ajuta să te simți bine în pielea ta.

Dietă după sărbători

După Paște, poți slăbi sănătos cu o dietă care ține cont de ritmul circadian. Dr. OZ, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști din lume, susține că una dintre cele mai sănătoase diete este cea care ține cont de ritmul circadian sau ceasul de 24 de ore.

Ritmul circadian sau ceasul de 24 de ore decide ce se întâmplă în corpul nostru, inclusiv modul în care organismul nostru procesează mâncarea.

Citeste si :  Dieta cu sfeclă roşie se ţine 3 zile şi te scapă de grăsimea de pe burtă instant

Dr. Oz ne sfătuiește: “Nu mânca nimic până nu vezi răsăritul Soarelui dimineața și oprește-te din a mai mânca după ce acesta a apus. Este un fel de post, dar îți oferă o libertate mai mare”.

Acesta a mai adăugat:  „Atât dovezile obținute de la animale, cât și cele obținute de la oameni arată că metoda este eficientă pentru a pierde în greutate. Dieta non-dietă te va face să te simți mai bine anul acesta”.

De fapt Dr. Oz este susținătorul unei non-diete. Astfel, el ne atenționează că e important să nu consumăm carbohidrați simpli. Cât timp soarele e pe cer, putem, în schimb, să consumăm orice alimente ne dorim. Deși poate e greu de crezut, această non-dietă s-a dovedit a fi utilă.

Sursă foto: pexels.com

Loading...