Dieta englezească de 21 de zile, eficientă și ieftină! Slăbești 20 de kilograme

0
707
Dieta Englezeasc De 21 De Zile Eficient I Ieftin Sl Be Ti 20 De Kilograme 2
Dieta englezească de 21 de zile, eficientă și ieftină! Slăbești 20 de kilograme

DIETA ENGLEZEASCĂ de 21 de zile este una dintre eficiente diete, cu ajutorul căreia poți slăbi până la 20 de kilogarme, într-un mod sănătos, rapid și ieftin.

Dieta englezească de 21 de zile este destul de populară și se bazează pe un regim variat de proteine și vegetale. Este mult mai bună decât monodieta, care care presupune consumul unui singur aliment. Principiile dietei englezești de 21 de zile este inedită prin faptul că marele consum de calorii este în timpul cinei și nu în timpul micului dejun sau al mesei de prânz. Așadar, dacă vă place să mâncați mai mult seara… dieta englezească este cea potrivită pentru dumnevoastră.

Dieta englezească: reguli. Alimente nepermise

În dieta englezească de 21 de zile sunt interzise produsele de panificație, dulciurile, băuturile alcoolice, sarea, fripturile și afumăturile.

Dieta englezească: reguli. Alimente permise

În dieta englezească sunt permise orice tip de legume și fructe, mai puțin cartofi și banane, struguri, smochine, ovăz, hrișcă și orez (fără zahăr sare și ulei).

Trebuie să consumați minimum un 1, 5 litri de apă, ultima masă nu trebuie să depășească mai târziu de ora 19.00.

Micul dejun, prânzul și cina trebuie să fie la aceeași oră. Zilele cu lactate sunt primele două, urmate de două zile de carne, alte două pentru legume sau fructe, iar ultima zi va fi din nou de lactate.

Dieta englezească de 21 zile, variante de meniu

1. Zile cu lactate

Mic dejun: o cană de lapte și o felie de pâine neagră

Prânz: o cană de lapte

Gustare: o cană de lapte și o felie de pâine neagră

Cină: o cană de lapte.

Gustare înainte de culcare: o cană cu suc de roșii.

2. Zile în care se consumă carne

Mic dejun: o cană de cafea neagră sau un pahar de lapte, o felie de pâine neagră cu unt, se permite o linguriță de miere.   

Pranz: o ceașcă de supă de vită, carne fiartă (100 de grame de carne de vită sau curcan), salată verde sau 2 linguri de mazare conservată.

Gustare: un pahar de ceai sau lapte.

Cina: două ouă fierte și 50 de grame de brânză, puteți bea un pahar de iaurt și puteți mânca o felie de pâine neagră.

3. Ziua cu legume

Mic dejun: mere sau portocale (2 bucăți) sau 1 grapefruit.

Pranz: o ceașcă de supă de legume cu sparanghel, broccoli și conopidă, o felie de pâine neagră, salată de legume sau piper umplut cu legume sau o tocană de legume (200 grame).

Gustare: fructe (cu excepția celor care sunt excluse din meniu), un pahar de kefir.

Cina: o salata de sfecla si morcovi (150 de grame), condimentata cu suc de lamaie si unt, cu o felie de paine neagra, un pahar de ceai cu o lingura de miere.

Dieta englezească de 21 de zile este considerata una dintre cele mai eficiente. Persoanele care o aleg trebuie să știe că alimentele sunt ieftine, de aceea costul unui astfel de regim se adresează tuturor persoanelor. Din cauza faptului că sarea nu este permisă, această dietă nu poate fi ținută mai mult de 21 de zile, o dată pe an.