DIETA la ore fixe. Scapi rapid și sănătos de kilogramele în plus

0
795
Dieta Elvetiana 990x647

DIETĂ. Dieta la ore fixe presupune, după cum îi spune și numele, să mănânci la aceleași ore în fiecare zi.

Dintre dietele care promovează această idee, cea mai cunoscută este cea inventată de Jorge Cruise, care presupune să mănânci din trei în trei ore. Cheia succesului? Să mănânci regulat, la ore fixe.

DIETĂ. Dieta la ore fixe nu are restricții, fiind permise chiar și dulciurile și carbohidrații, atâta vreme cât respecți un orar fix.DIETĂ. Ideea care stă la baza dietei la ore fixe? Cruise susține că mâncând puțin și des, adică din trei în trei ore, accelerăm metabolismul și ardem mai ușor grăsimile.

DIETĂ. Dacă nu mâncăm suficient de des, corpul intră în modul de “înfometare” și începe să conserve calorii și să stocheze grăsime. Astfel arde mușchi în loc de grăsime –  susține Cruise, care spune că dacă mâncăm din trei în trei ore ne setam metabolismul astfel încât să ardem grăsimi toată ziua.

DIETĂ. Ce reguli presupune dieta la ore fixe:

– Mănâncă micul dejun la o oră după ce te-ai trezit

– Mănâncă din trei în trei ore.

– Ultima masă să fie cu trei ore înainte de somn.

– Ce poți să mănânci în dieta la ore fixe

DIETĂ. În dieta la ore fixe nu există mâncăruri rele, ci doar porții nepotrivite. Dieta la ore fixe permite astfel trei mese și două gustări: fiecare masă ar trebui să aibă în jur de 400 de calorii, iar gustarea 100 de calorii. Poți mânca chiar și un mic desert, dar care să nu depășească 50 de calorii. În total, nu trebuie să depășești 1450 de calorii pe zi.

DIETĂ. Jorge Cruise susține că poți slăbi 4-5 kilograme în primele două săptămâni și încă un kilogram în a treia săptămână, fără să pierzi masa musculară. De asemenea, promite reglarea nivelului de cortisol (hormonul stresului) și arderea grăsimilor de pe abdomen.