Monica Barladeanu

Monica Barladeanu are o dieta rapida la care apeleaza de fiecare data cand are de dat jos kilogramele in plus. Iata ce face frumoasa actrita ca sa arate mereu ca un manechin

Monica Barladeanu este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si are o talie de manechin, in ciuda celor 41 de ani deja impliniti. Actrita a marturisit ca este foarte atenta la alimentatie si ca niciodata nu a avut de dat jos mai mult de 5 kilograme.

Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară.

Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul’, a spus Monica Bârlădeanu.

Monica Barladeanu

Monica Bârlădeanu a renuntat definitiv la dulciuri, iar acesta este unul dintre secretele siluetei de vis a actritei.

„Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.’, a răspuns Monica Bârlădeanu când a fost întrebată ce aliment a exclus complet din alimentaţie.

Cum arata dieta zilnica a actritei Monica Barladeanu?

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a explicat actriţa, potrivit csid.ro.

Loading...