Dieta sănătoasă de sărbători. 5 trucuri ca să nu te îngrași de Paște

0
600
Dieta S N Toas De S Rb Tori 5 Trucuri Ca S Nu Te Ngra I De Pa Te
Dieta sănătoasă de sărbători. 5 trucuri ca să nu te îngrași de Paște

De sărbători, cei mai mulți dintre noi renunțăm la dieta strictă, dar este bine să urmăm totuși o dietă sănătoasă și să ne bucurăm de toate preparatele 5 trucuri ca să nu te îngrași de sărbători, chiar dacă mănânci tot ce îți place. 

Dieta sănătoasă este întotdeauna cea mai bună alegere, atât pentru silueta pe care ne-o dorim, cât și si pentru sănătatea noastră.

Chiar dacă sărbători, cei mai mulți dintre noi abandonăm orice dietă, este bine totuși să ținem cont de câteva reguli, să le spunem trucuri, pentru a nu regreta fiecare sarma, fiecare pahar de vin sau felie de cozonac cu care ne bucurăm papilele gustative la masa cu familia și prietenii. 

Dieta sănătoasă de sărbători. Reguli ca să nu te îngrași

Este bine ca și de sărbători să ținem o dietă sănătoasă, totuși mesele în familie fără bunătățile tradiționale nu au farmec. Este important însă să fim atenți la câteva lucruri, dacă vrem să nu ne simțim rău după mesele îmbelșugate de sărbători. 

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Dietă sănătoasă

1.Dietă sănătoasă – Dacă ați consumat alimente grase, beți după masă o cană de ceai verde.  Acesta conține antioxidanți, care împiedică formarea radicalilor liberi și are un ușor efect diuretic și laxativ.

2.Dietă sănătoasă – Dacă mâncați mai multă friptură sau alte preparate de carne, nu mâncați fructe și nici dulciuri după masă. Acestea vor ferementa, vă veți balona și veți simți un confort semnificativ. Singurul fruct recomandat după astfel de mese este ananasul, care ajută la o bună digestie și la arderea grăsimilor. 

3. Dietă sănătoasă -Mare atenție la băuturile aperitiv înainte de masă. Chiar dacă românilor le place o pălincă, o țuică sau alte băuturi tari înainte de masă, acestea cresc exagerat apetitul pentru mâncare și riscăm să mâncăm mai mult decât avem cu adevărat nevoie. 

4. Dietă sănătoasă– Atunci când încălziți sarmale, puneți apă în cratiță, astfel grăsimea din sarmale va ieși la încălzit și mai scăpați de un surplus greu pentru stomac, pentru ficat, dar și pentru silueta voastră.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

5. Dietă sănătoasă – Excesul de alcool este una dintre marile probleme de sărbători. Pe lîngă faptul că nu este sănătos, alcoolul îngrașă. Atunci când bem alcoolul, ficatul nostru este suprasolicitat și nu mai poate face față. În acest caz, cu siguranță vom lua câteva kilograme, chiar dacă nu mâncăm peste măsură. 

Și, nu în ultimul rând, dacă vrem să ne menținem în formă de sărbători este foarte important, ca în orice dietă sănătoasă, să bem apă suficientă și să facem mișcare. O plimbare cu familia sau cu prietenii, o ieșire în parc sau alte activități care ne plac sunt numai bune în zilele de sărbătoare.