O crimă urmată de sinucidere ar avut loc la Iași, chiar în ziua de Crăciun. Bărbatul despre care s-a crezut, în primă instanță, că și-a ucis soția și că apoi s-a sinucis este directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon.

Fostul subprefect de Iași, Dan Abalasi, a postat, pe Facebook, un mesaj prin care își manifestă regretul pentru moartea lui Bogdan Maleon.

„Am primit cu mare durere in suflet vestea trecerii în neființă a fostului meu coleg de banca din anii liceului, Bogdan Petru Maleon. Sufletul imi este împietrit si răvășit la aflarea cumplitei vesti. Am fost prieteni foarte apropiați inca din anul 1990. Era un om de o înaltă ținută intelectuală și morală, un exemplu de eleganta pentru toti cei care l-am cunoscut. E greu să vorbesc la trecut despre Anda si Bogdan. Era o familie fericită, împlinită din toate punctele de vedere, cu multe realizari, se iubeau si se respectau. Sunt copleșit de durere! Dumnezeu Sa-i ierte!”, a scris, pe Facebook, Dan Abalasi.

Citeste si  Horoscop 2 decembrie 2018: Berbecii au de luat o decizie importanta

Și istoricul Dan Dobrincu a postat un mesaj pe rețeaua de socializare prin care își exprimă tristețea față de moartea celor doi, pe care îi considera prieteni.

Bogdan și Anda Maleon au plecat dintre noi! Veștile rele vin când nu te aștepți. Și sunt cu atât mai greu de suportat când este vorba de apropiați, de prieteni.

„Dragii mei copii Bogdan și Maleon Anda Elena au plecat spre Dumnezeu mult prea devreme.O rugăciune pentru ei. Dumnezeu să-i ierte”, a scris, pe Facebook, și mama Andei Maleon.

Din primele cercetări efectuate, cele două persoane s-ar fi sinucis.

„Din primele cercetări efectuate, în cursul după-amiezii de ieri, inclusiv concluziile preliminare ăla necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane. Astfel încât, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis! La un interval de două-trei ore” a declarat, pentru reporterii BZI, Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citeste si  Tatăl fetiței bolnave de cancer care a dormit în mașină, scrisoare emoționantă: ”Vă urez la toți foarte multă sănătate”

26 decembrie ora 9:40 Bărbatul care se pare, conform anchetatorilor, că și-a omorât soția, apoi s-a sinucis, este directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon. Cei doi par să nu fi avut probleme, spun rudele, care au fost surprinse să afle că aceştia au murit. Cei doi soţi nu aveau copii, iar vecinii spun ca nu i-au văzut niciodată certându-se.

O crimă urmată de o sinucidere a avut loc la Iaşi, de Crăciun, doi soţi fiind găsiți spânzuraţi în propria casă.

Barbatul, care are 42 de ani și soția sa, de 38 de ani, prezentau urme de violență pe corp, iar potrivit anchetatorilor varianta cea mai probabilă ar fi cea de crimă urmată de sinucidere.

„Nu stim nimic pentru ca nu ne spune nimeni nimic. Cei doi trebuiau sa mearga la cumatrul lor si nu au mers. Acesta a mers la ei pentru a vedea ce s-a intamplat l-a gasit pe el spanzurat dar in rest nu mai stiu nimic. Era atat de realizat, un baiat exceptional, cu o familie frumoasa, mie imi pare extrem de rau de el. Este o mare surpriza pentru noi” a declarat, conform Observator.tv, o rudă.

Citeste si  Cum arată Betty Stoian la două luni de la naştere! A slăbit uimitor şi a apărut într-o ţinută provocatoare la un eveniment