Cunoscuta vedetă a semnat într-un final actele de divorţ, după opt luni de zile de proces. Mai mult, pereche a ajuns la un consens de milioane care va duce la distrugerea tuturor casetelor intime pe care cei doi le au împreună.

Ruptura dintre Mel B (42 de ani) şi soţul ei Stephen Belafonte (42 de ani) a intervenit în urmă cu mai mult timp din cauza acestuia din urmă.

Gurile rele spun că Mel B a acceptat să facă sex în trei cu o stripteuză în repetate rânduri pentru a-i satisface o fantezie partenerului ei. Escapadele au avut loc în repetate rânduri şi, în cele din urmă, Melanie Brown a decis să le pună punct.

Conform Telegraph.co.uk, mariajul de 10 ani al celor doi devenise unul de faţadă încă din 2012, când Mel B s-a îndrăgostit de o femeie. Cert este că anul trecut, fosta Spice Girl a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles, iar după 8 luni agonizante a reuşit să divorţeze.

Citeste si :  Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de mariaj! Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni

Acum, Mel trebuie să îi plătescă producătorului de film trei milioane de lire în următorii trei ani, plus 3.5 milioane din vânzarea casei pe care o au împreună.

O sursă apropiată celor doi a spus: „Mel îi dă mult mai puțin decât cred oamenii. Avocații ei l-au făcut să distrugă videoclipurile explicite, pe care a susținut că le are în care a surprins-o păe vedetă în timp ce era implicată în acțiuni sexuale sub influența presupusă a drogurilor și alcoolului. În cazul în care va întrerupe această înţelegere şi va face publice imaginile, va fi obligat să dea înapoi milioane.”

Loading...