Cunoscuta vedetă a semnat într-un final actele de divorţ, după opt luni de zile de proces. Mai mult, pereche a ajuns la un consens de milioane care va duce la distrugerea tuturor casetelor intime pe care cei doi le au împreună.

Ruptura dintre Mel B (42 de ani) şi soţul ei Stephen Belafonte (42 de ani) a intervenit în urmă cu mai mult timp din cauza acestuia din urmă.

Gurile rele spun că Mel B a acceptat să facă sex în trei cu o stripteuză în repetate rânduri pentru a-i satisface o fantezie partenerului ei. Escapadele au avut loc în repetate rânduri şi, în cele din urmă, Melanie Brown a decis să le pună punct.

Conform Telegraph.co.uk, mariajul de 10 ani al celor doi devenise unul de faţadă încă din 2012, când Mel B s-a îndrăgostit de o femeie. Cert este că anul trecut, fosta Spice Girl a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles, iar după 8 luni agonizante a reuşit să divorţeze.

Acum, Mel trebuie să îi plătescă producătorului de film trei milioane de lire în următorii trei ani, plus 3.5 milioane din vânzarea casei pe care o au împreună.

O sursă apropiată celor doi a spus: „Mel îi dă mult mai puțin decât cred oamenii. Avocații ei l-au făcut să distrugă videoclipurile explicite, pe care a susținut că le are în care a surprins-o păe vedetă în timp ce era implicată în acțiuni sexuale sub influența presupusă a drogurilor și alcoolului. În cazul în care va întrerupe această înţelegere şi va face publice imaginile, va fi obligat să dea înapoi milioane.”

Loading...