Doi frați s-au întâlnit la pușcărie pentru o femeie. Unul a violat-o, celălalt i-a spart casa!

0
2299
Article 2336642 1a2a5755000005dc 874634x406 1

Doi frați din Topoloveni sunt colegi de celulă, după ce ambii au comis nelegiuiri împotriva aceleiași femei. Unul a violat-o, celălalt i-a spart locuința! De frică, femeia s-a mutat din locuința ei.

La începutul lunii decembrie, femeia în vârstă de 58 de ani care locuia singură s-a trezit peste ea în casă cu Vasile Alex M. de 18 ani, din Topoloveni. Acesta a obligat-o să întreţină relaţii sexuale, iar femeia n-a avut puterea să-l oprească.

După ce şi-a satisfăcut poftele, Vasile Alex M. i-a furat telefonul cu intenţia de a o împiedica să sune la 112 şi să reclame violul. A fost prins în aceeaşi noapte şi a ajuns în arest, fiind acuzat de viol şi tâlhărie.

Aceasta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, mandat ce i-a fost prelungit în luna ianuarie.

Fratele i-a furat televizorul

Femeia s-a mutat din locuinţa ei, de frică. A rugat însă o vecină, să-i supravegheze casa, iar aceasta mergea în fiecare seară să verifice dacă este totul în regulă şi aprindea lumina, lăsând-o aşa pe timpul nopţii pentru a-i îndepărta pe răuvoitori.

Fratele violatorului şi-a dat seama de păcăleală şi, în noaptea de joi spre vineri, săptămâna trecută, a intrat prin efracţie în locuinţă. Hoțul i-a furat un televizor tip LCD şi alte bunuri ce puteau fi valorificate. În total, paguba a fost calculată la 1.700 de lei.

Femeia s-a gândit că rudele celui arestat pentru viol au vrut să se răzbune şi le-a spus bănuiala ei oamenilor legii. Cercetările i-au confirmat supoziția. Hoțul a fost descoperit: Andrei-Florin N., de 20 de ani, fratele violatorului. Tânărul este recidivist.

El a fost reţinut luni, fiind dus în arestul IPJ Argeş. Acolo s-au întâlnit fraţii. Ieri, Judecătoria Topoloveni a admis cererea procurorilor şi au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.