Doi pensionari din Buzău au rămas fără borcanul cu 19.000 de euro pe care îl ascundeau în pod după ce au primit în curte doi pretinși comercianți de vase din inox.

Soții Ciurea, oameni de aproape 80 de ani, au fost mult prea naivi în fața unor falși vânzători de tigăi și oale care i-au deposedat de economiile de 19.000 de euro, bani strânși cu scopul de a cumpăra un apartament pentru fiul lor.

După ce a făcut turul farmaciilor din oraș, bătrânul a fost abordat de trei tineri pentru a-i propune să îl ducă acasă, la Săgeata, cu mașina lor.

Șoferul a rămas în mașină iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din inox la ofertă. În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre comercianți, celălalt a urmărit-o pe femeie de unde ia restul de euro pentru plata vaselor.

Citeste si  A cumparat un dulap la mana a doua si a ramas SOCAT cand l-a deschis. Ce a gasit in el este INIMAGINABIL!

”Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Și m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii și am facut-o fiartă”, spune bătrâna.

În urma ei, unul dintre hoți s-au suit pe masă, a luat borcanele, și dus a fost. Bătrânii au realizat că fuseseră jefuiți când infractorii erau deja departe. Aceștia speră ca imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din sat să ajute poliția la prinderea hoților.

Soții Ciurea strângeau bani ca să îi cumpere fiului lor un apartament în București însă au pierdut într-o clipă toată agoniseala. Mare parte din suma pe care o păstrau în borcanul din pod provenea dintr-o moștenire iar acum bătrânii se plâng că banii din pensie abia le ajung pentru traiul zilnic.