Doi tineri au făcut o analiză ADN de distracție. De ce au pus capăt relației după aflarea rezultatelor

0
769
Analiza Adn 123rf

În loc să se plimbe, să citească o carte sau să meargă la un spectacol, un tânăr și iubita sa au decis să facă o serie de analize ADN pentru a afla mai multe detalii despre trecutul familiei fiecăruia.

Bărbatul a rămas cu ochii în soare, după aflarea rezultatelor. Este înrudit cu un criminal în serie, motiv pentru care partenera sa a decis să pună capăt relației.

O tânără de 27 de ani a fost foarte încântată să facă testul ADN pentru a afla cine sunt strămoșii ei. În schimb, iubitul ei a descoperit detalii din istoria familiei sale care l-au șocat atât pe el, cât pe partenera lui.

Bărbatul a dezvăluit că prietena lui s-a despărțit de el după ce a aflat rezultatele testului ADN, scrie Mirror.

„În urmă cu o lună, eu și prietena mea ne-am gândit că ar fi distractiv că facem testul ADN realizat de site-ul Ancestry.com pentru a afla mai multe despre arborele genealogic al familiei.

”Ne amuzam mult pe seama testului, dar ulterior am aflat ceva despre unul dintre strămoșii mei, din cauza căruia am rămas fără prietenă.

„Erau câteva nume din arborele genealogic al familiei pe care nu le-am recunoscător și, după ce am făcut unele cercetări, am aflat că unul dintre înaintații mei era un criminal în serie abominabil”, a mărturisit tânărul de 26 de ani.

Oripilat, bărbatul și-a întrebat rudele dacă știau despre acest strămoș. Ei i-au mărturisit că au făcut tot posibilul să nu asocieze imaginea familiei cu această persoană.

Descoperirea a șocat-o pe iubita bărbatului.

„La sfârșitul acestei săptămâni, prietena mea a vrut să aibă o discuție serioasă cu mine. S-a despărțit de mine pentru că nu a trecut peste faptul că sunt înrudit cu un criminal în serie. Mi-a spus că mă iubește foarte mult, dar mi-a explicat că m-a perceput diferit, fiind îndurit cu cineva care a făcut atât rău”, a precizat el.

Tânărul a povestit cum s-a produs despărțirea pe rețeaua de socializare Reddit și le-a cerut utilizatorilor un sfat cum își poate recâștiga iubita.

Oamenii au fost șocați din cauza comportamentului fetei și i-au sugerat bărbatului că e bine că s-au despărțit.

„Fie căuta un pretext (să vă despărțiți), fie este complet cretină”, a scris unul dintre internauți.