Nilda Fernandez

Doliu uriaș în lumea muzicii! Un artist extrem de cunoscut a fost găsit fără viață, în casa lui.

Doliu în lumea muzicii. Artistul de origine fraceză Nilda Fernandez, care a devenit cunoscut la finalul anilor ’80 a fost găsit fără viață de către un membru al familiei, informează AFP.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani și-a găsit sfârșitul în locuința sa din sudul Franței, iar un membru al familiei a făcut teribila descoperire.
Potrivit primelor informații, Nilda Fernandez ar fi murit din cauza unor probleme cu inima.

Născut în Barcelona, artistul a crescut în Lyon, Franța, unde a început să cânte în cluburi și baruri cu doar o chitară, în stilul artiștilor francezi.

În anul 1981, acesta a înregistrat primul album, însă a așteptat mai mulți ani până să cunoască secretul cu piesele de pe albumul „Madrid Madrid”.

Nilda Fernandez  a stat aproape 25 de ani în Rusia

În anul 2001, artistul a decis să plece în Rusia, unde a colaborat cu artistul Boris Moiseev. De asemenea, el a mai lucrat și în Cuba.

Citeste si :  DOLIU in lumea muzicii. Romania a pierdut un mare nume: 'Este o pierdere imensa''

Familia a fost cea care a făcut anunțul trist, pe o rețea de socializare. „Autor, compozitor, interpret, Nilda și-a consacrat întreaga viață creației. Muzician, scriitor, el a dat viață până în profunzime artisului.”, se arată în comunicatul transmis.Nilda Fernandez era cunoscut pentru piese celebre precum Nos fiancailles sau Madrid Madrid.

Loading...