Maria Cezara este o tanara frumoasa de numai 19 ani din Constanta, dar care a fost lovita de o drama teribila.

Fiica parintelui Cezar Aximnte are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a supravitui dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie.

Din pacate pentru ea, diagnosticul medicilor este unul dur: leucemie acuta mieloblastica, o forma grava de leucemie.

Ea este studenta la Facultatea de Medicina „Ovidius” si a facut pana acum chimioterapie si se afla in perioada de aplazie.

„Maria Cezara este cel mai mare dintre cei 4 copii ai parintelui Cezar Axinte. A fost eleva la Colegiul de Arte. Ea este diagnosticata cu Leucemie acută mieloblastica M4 – o forma f grava de leucemie. A intrat pe chimioterapie si acum este in perioada de aplazie. Se duce o lupta, timp de 20 de zile, pentru ca sistemul sau imunitar sa se „restarteze”. Este foarte foarte mare nevoie de masa trombocitara.Haideti sa dam sfoara in tara si sa ne mobilizam sa salvam un copil frumos si bun, care are tot viitorul in fata. Donati sange, indiferent de grupa. AB primeste de la toate grupele de sange!!!”, se arata intr-o postare pe Facebook.

Ea este internata la Spitalul Fundeni din Capitala la Sectia Hematologie.

Citeste si :  Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“
Loading...