Drama unei adolescente de 17 ani. A fost violată de 10 bărbați la o petrecere, în timp ce o prietenă râdea de ea!

0
1202
Femeieabuzata

O adolescentă din Argentina a povestit într-un clip video cum a fost violată de cel puțin 10 bărbați în timpul unei petreceri organizate într-o casă.

În timp ce era abuzată sexual, fata de 17 ani susține că prietena cu care venise la petrecere râdea de ea.

Tânăra a mărturisit coșmarul pe care l-a trăit pentru ca alte fete să-și aleagă cu atenție anturajul și să nu fie batjocorite, notează Daily Mail.

Adolescenta a spus că la petrecerea la care a fost abuzată s-a consumat alcool și crede că a fost drogată. În clipul de 40 de secunde, fata spune că unul dintre petrecăreți a dus-o cu forța într-o cameră.

„Apoi mai mulți băieți și-au făcut apariția. M-au împins și m-au lovit. M-au umplut de vânătăi și mi-au făcut rău”, a spus tânăra.

Fata și-a amintit că niciuna dintre persoanele aflate la petrecere nu a ajutat-o.

„Așa zisa prietenă m-a văzut că eram pe pat dezbrăcată. S-a uitat la mine, a râs și a plecat. Și după ce ea a plecat, bărbații au continuat să mă violeze și au venit și alții, unul după altul”, a povestit tânăra.

Potrivit presei din Argentina, cel puțin 10 bărbați sunt anchetați deoarece ar fi violat-o pe tânără. Abuzul a avut loc într-o locuință din orașul Florencio Varela, din provincia argentiniană Buenos Aires, unde s-au consumat alcool și cannabis.

Surse judiciare susțin că victima a reușit să-i identifice pe suspecții care au violat-o. De asemenea, legiștii susțin că fata a fost abuzată sexual.

Polițiștii au reținut nouă persoane acuzat de viol. Printre acestea se numără și un adolescent de 14 ani are este judecat de un tribunal pentru minori.