Margarita Grachyova, o tânără de 26 de ani căreia soțul i-a tăiat ambele mâini cu toporul într-o criză de gelozie, este convinsă să ia viața de la capăt, în urma atacului violent. Cu ajutorul medicilor, rusoaica are acum o proteză bionică pentru a-și putea îngriji cei doi copii. Margarita este supranumită „mama transformer” și recent a fost model într-un pictorial inedit.

Viața Margaritei s-a transformat într-un coșmar în decembrie 2017.

Dimitry Grachyov, soțul ei, era convins că îl înșeală, așa că a pus la cale un plan pentru a se răzbuna.

Așa arăta Margarita înainte de a fi atacată cu toporul de soțul gelos

Tânărul de 27 de ani și-a dus soția cu mașina într-o pădure. Acolo, a forțat-o să îngenuncheze pentru a-și cere scuze și într-un acces de furie i-a tăiat ambele brațe cu un topor, scrie Mirror.

Medicii au reușit să-i salveze doar brațul stâng, care îi asigură o mobilitate redusă. Hotărâtă să aibă grijă de cei doi copii, Margarita a vrut să-i fie implantată o proteză bionică.

Margarita, alături de cei doi copii

Tânăra mamă a impresionat o lume întreagă prin voința de care a dat dovadă pentru a luat viața de la capăt în urma atacului violent.

Citeste si :  Avertizare privind norul radioactiv din Rusia. Comisia Europeana atentioneaza Romania

„Sexualitatea, cum se manifestă? După tragedia din 11 decembrie 2017, mi s-a părut și uneori chiar cred că nu mai sunt atractivă. Înainte eram o fată fără defecte, dar m-am tranformat într-una fără mâini, cu o mulțime de cicatrici pe brațul stâng (…) Sincer, nu am învățat să mă accept așa cum sunt.

„Uneori sunt supărată și deranjată de faptul că brațul stâng pare mai umflat și albastru din cauza rănilor. Și proteja neagră nu se potrivește cu rochia albastră. Și când port o rochie scurtă, se văd patru cicatrici mari pe picior. Sexualitatea nu este însă numai despre aspect, lungimea picioarelor și a părului. Uneori este ceva profund, din interior”, a precizat Margarita Grachyova, conform sursei citate.

Pe profilul ei de pe rețeaua de socializare Vk, rusoaica scrie despre ea că „mama-transformer, cu doi băieți și o pisică. Totul este în mâinile tale chiar dacă ai doar una”.

Între timp, soțul ei, care a maltratrat-o, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru tentativă de omor, răpire și lovire.
Margarita spune că acum este singură, după ce a început procesul de divorț împotriva soțului încercerat.

Citeste si :  Și-a înecat copiii, după ce a aflat cine este soțul său! Ce i-a spus bărbatul de și-a pierdut mințile

„Nu am renunțat la viața personală, dar acum am alte priorități”, a mărturisit ea.

Rusoaica face scufundări și vrea să învețe să facă sărituri cu parașuta. De asemenea, Margarita vrea să scrie o carte despre violența în familia, pornind de la experiența sa, cu ajutorul mamei sale care este jurnalistă.

sursă foto: VK

Loading...