După 8 ore de verificări la CS Petrolul Ploiești, reprezentanții Corpul de Control al MTS fac azi ”interviuri” cu antrenorii

0
227
7171824024479178286629333570048271806103552n

Nici nu se uscase tiparul pe articolul Libertatea despre condițiile rușinoase în care se pregătesc sportivii de la CS Petrolul Ploiești, că reprezentanții Corpului de Control al Ministerului și Sportului se prezentau, luni, la sediul clubului.

Controlul dispus luni de ministrul Ionuț Stroe, control care a vizat activitatea managerială a președintelui Eduard Crângașu, dar și solicitarea de documente financiare și verificarea spațiilor în care își desfășoară activitatea angajații, antrenorii și sportivii a durat opt ore!

Interviuri trecute în delegațiile de serviciu!

Și asta a fost doar prima zi. Pe delegațiile celor din Corpul de Control erau trecută și ”obligativitatea interviurilor cu antrenorii CS Petrolul Ploiești”.

Așa că marți reprezentanții MTS revin la sediul din curtea stadionului Ilie Oană. Iar Corina Ungureanu, 39 de ani, campioană mondială și europeană de gimnastică, este așteptată la discuții pentru oferi detalii despre situație.

Fostă consilieră pe probleme de sport în Primăria Ploiești, Corina a revenit luni, la ora 23.00, din Anglia, acolo unde a fost prezentă la un concurs alături de sportivele pe care le pregătește.

Reamintim că sediul și sălile clubului sunt degradate, un pericol pentru angajați și sportivi. Structura de rezistență a clădirii nu e sigură, fiind vorba de un spațiu în care nu s-a mai investit nici un leu de 10 ani!

Pe scurt, o dispută juridică – clădirile sunt ale Primăriei Ploieștiului, terenul – al MTS – i-a determinat pe toți cei responsabili să lase spațiul să se degradeze iremediabil.