După ce soțul ei a fost ucis în Afghanistan, a găsit un lucru neașteptat în laptopul acestuia

0
745
Femeie In Negru

Emma Weaver încerca să își revină după ce soțul ei, Todd Weaver, prim-locotenent în cadrul Armatei Statelor Unite, a fost ucis în Afghanistan.

Femeia își amintește foarte limpede cum își ținea fiica în brațe la înmormântarea soțului și a primit drapelul național de pe coșciugul acestuia.

După două zile de la înmormântare, a deschis laptopul lui Todd și a descoperit un lucru care i-a tăiat respirația. Chiar pe desktop erau două documente Word – unul intitulat „Dragă Emma”, iar celălalt era intitulat „Dragă Kiley”.

Neștiind la ce să se aștepte și cu ochii în lacrimi, Emma a deschis documentele pentru a citi mesajele pe care Todd le-a scris atât pentru ea, cât și pentru fiica lor, Kiley.

În documentul pentru Emma scria:

„Dragă Emma,

Dacă citești asta, înseamnă că nu am mai ajuns acasă și nu am putut să îți reamintesc cât de mult te iubesc. Te iubesc atât de mult și te voi iubi întotdeauna. Deși nu sunt prezent fizic chiar aici, mă bucur că te pot supraveghea.

Nu am plecat și voi fi întotdeauna alături de tine cu spiritul. Știu că este o perioadă grea pentru tine, dar totodată știu cât ești de puternică.

Să nu uiți niciodată că Dumnezeu a știut ce e mai bine pentru noi, înainte să ne naștem. Obișnuiește-te cu asta. Acest lucru s-a întâmplat cu un motiv. Deși probabil nu poți crede acum, o vei face într-o zi.

Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Nu puteam avea o soție mai iubitoare și mai grijulie ca tine. Amintirile pe care le-am împărtășit cu tine în ultimii ani sunt cele mai bune. Cu toate că viața mea a fost scurtă, am avut o viață la care mulți visează. M-am căsătorit cu o femeie perfectă și am avut o fiică minunată, care m-a bucurat în fiecare zi.

Am avut și doi câini minunați. Nu puteam să îmi doresc mai mult de la viață. Dacă te simți tristă, gândește-te doar la amintirile pe care le avem împreună. Privește-o pe fiica noastră cât este de frumoasă!

Fii puternică pentru ea! Amitește-i de tatăl ei și spune-i că am iubit-o mai mult decât orice pe lume. Ziua în care s-a născut a fost cea mai frumoasă din viața mea, iar ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Zâmbetul ei reprezintă tot ceea ce este mai bun și mai frumos pe lumea asta.

Emma Weaver, wife of U.S. Army 1Lt. Todd Weaver and their daughter, takes a moment to look at Lt. Weaver's name…

Publicată de Air Force Thunderbirds pe Duminică, 15 mai 2011

Spune-i că tatăl ei este acum în ceruri și o va veghea de sus în fiecare minut al vieții ei. Te iubesc, Emma, dar să nu te temi niciodată să faci ceea ce te face fericită. Este important să continui să îți găsești fericirea în viață. Chiar dacă acum ți se pare imposibil, nu îți pierde credința.

Vremuri mult mai bune sunt pe cale să vină. Tu și Kiley aveți o viață minunată în față, iar eu mă simt foarte fericit că am putut împărți o parte din ea cu voi.

Te iubesc,
Todd”