Media 147798719414472300

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui oras din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce parintii a doi baieti, unul in varsta de 15, altul in varsta de 17 ani, au observat ca acestia se comporta ciudat de ceva vreme.

In cele din urma, dupa o discutie serioasa, au aflat si motivul socant: cel mic fusese molestat sexual de o profesoara de la liceul in care invata, totul intamplandu-se sub privirile fratelui mai mare.

Furiosi, parintii au sunat imediat la politie, iar cadrul didactic a fost ridicat si dus la sectie. La interogatoriu, femeia si-a recunoscut cu seninatate faptele si nu a incercat in niciun moment sa dezminta acuzatiile.

Ce i-a socat pe toti a fost motivul pentru care a facut acest lucru: „Stiam ca e ziua lui, asa ca am vrut sa ii fac un cadou. L-am chemat intr-o clasa de la subsol si i-am spus sa vina insotit doar de fratele lui. Sincer, nu cred ca am gresit, am impresia ca i-a placut tot ce s-a intamplat”, a spus profesoara cu seninatate.

Citeste si :  Mary si Robert, fosti concurenti de la "Puterea dragostei", surprinsi in pat! Iata cat de mult se iubesc ce doi tineri si ce planuri marete au! Vor sa devina parinti cat mai curand?

Daca va fi gasita vinovata de abuz asupra minorilor, profesoara risca ani grei de inchisoare.

Loading...