E incredibil ce cadou i-a facut o profesoara unui elev de-al ei de 17 ani: „Maine sa vii in clasa de la subsol dupa program, doar cu fratele tau!”. Parintii au avut un soc cand au aflat

0
2553
Media 147798719414472300

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui oras din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce parintii a doi baieti, unul in varsta de 15, altul in varsta de 17 ani, au observat ca acestia se comporta ciudat de ceva vreme.

In cele din urma, dupa o discutie serioasa, au aflat si motivul socant: cel mic fusese molestat sexual de o profesoara de la liceul in care invata, totul intamplandu-se sub privirile fratelui mai mare.

Furiosi, parintii au sunat imediat la politie, iar cadrul didactic a fost ridicat si dus la sectie. La interogatoriu, femeia si-a recunoscut cu seninatate faptele si nu a incercat in niciun moment sa dezminta acuzatiile.

Ce i-a socat pe toti a fost motivul pentru care a facut acest lucru: „Stiam ca e ziua lui, asa ca am vrut sa ii fac un cadou. L-am chemat intr-o clasa de la subsol si i-am spus sa vina insotit doar de fratele lui. Sincer, nu cred ca am gresit, am impresia ca i-a placut tot ce s-a intamplat”, a spus profesoara cu seninatate.

Daca va fi gasita vinovata de abuz asupra minorilor, profesoara risca ani grei de inchisoare.