Bianca Si Iubitul 1

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi vor avea un copil? Uite cine spune că au vorbit despre asta.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit de Crăciun, dar se pare că povestea lor de dragoste continuă. Nu putem vorbi despre o împăcare concretă, însă vedeta şi milionarul sunt în tatonări şi „negocieri” la Istanbul.

Mai mult decât atât, prietenii lor spun că cei doi au suferit mult unul după celălalt şi că afaceristul şi-ar fi încheiat socotelile cu fosta soţie, femeia pentru care a părăsit-o pe fosta prezentatoare tv la sfârşitul anului.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi vor avea un copil? „A fost o despărţire din orgoliu?”

Ei bine, amici ai protagoniştilor noştri spun că, deşi poate mulţi nu au crezut în relaţia Biancăi cu Bodi, cei doi au avut o legătură extrem de serioasă şi au vorbit chiar şi despre copii.

Amândoi au fetiţe -blonda pe micuţa Sofia, iar omul de afaceri are două moştenitoare din relaţii anterioare- şi le-ar plăcea să aibă şi un băieţel.

Amândoi iubesc copiii, îşi adoră fetiţele şi au vorbit de câteva ori despre posibilitatea de a mări familia. Alex vrea un băieţel, iar Bianca, deşi nu ar mai fi vrut un moştenitor, după Sofia, începuse să se gândească serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mamă. Sigur se împacă la Istanbul. A fost o despărţire din orgoliu, nu pentru că nu ar fi existat sentimente puternice„, a declarat o apropiată a celor doi.

Loading...