E OFICIAL! Anuntul a fost facut de Andreea Mantea: ”Au mai ramas 50 de zile…”

0
363
Mantea Anunt Oficial Crop 1572959460

Andreea Mantea a facut un anunt pe o retea de socializare, care a luat pe toata lumea prin surprindere.

Andreea Mantea a facut anuntul

Concurentii ”Puterea dragostei”, inclusiv Andreea Mantea, au cateva zile libere de la filmari, prilej pentru care cu totii au venit in Romania. Frumoasa prezentatoare TV isi petrece timpul alaturi de fiul sau, David, si se distreaza de minune. Cei doi au iesit la cumparaturi si au avut o surpriza cum nu se poate mai frumoasa. Au gasit magazinul plin de decoratiuni pentru Craciun.

”Au mai ramas 50 de zile pana la Craciun. Trebuie sa ne pregatim. Dar totusi… afara sunt 24 de grade’‘, a scris Andreea Mantea pe o retea de socializare.

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la „Puterea dragostei” că este foarte bolnavă.

Andreea Mantea a adus subiectul în emisiunea de astăzi.

„Auzi, da’ iartă-mă că te întreb, dar eu la boala pe care o am, și pe care o ai și tu, problema de sănătate pe care o avem… eu n-am voie alcool, tu de ce ai voie alcool?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Jador.

„Da’ când am băut alcool?”, a răspuns Jador, moment în care reacția Andreei Mantea a venit prompt.

„Aseară”, a replicat prezentatoarea show-ului „Puterea dragostei”. „Da’ de unde știe?”, a întrebat Jador, prins în fapt.  

Jador s-a îmbătat! Bogdan Mocanu a făcut totul public

Jador s-a îmbătat și a fost filmat de către prietenul său Bogdan Mocanu. Întreaga scenă a avut loc de față și cu Livian.

Jador, Mocanu și Livian au făcut show în fața hotelului. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Jador chiar s-a dezbrăcat în fața hotelului.

Cei trei au glumit cu recepționerul hotelului, care a intrat în jocul lor. 

Mocanu și Livian îl păcăleau pe recepționer că Jador vrea să conducă în stare de ebrietate, iar acesta încerca să îl oprească. Până la urmă s-a lămurit că era vorba doar de o glumă.

„Jador a scăpat în cidru”, a spus Mocanu în vlog, adresându-i-se de câteva ori doamnei Simona, mama lui Jador. Mocanu și Livian au glumit pe seama băuturii pe care a consumat-o Jador, sugerând că acesta s-a îmbătat imediat. În finalul clipului video și Livian apare cu o sticlă de bere în mână.