Simo Si Bobi Crop 1573561010

Surpriza total pentru fanii ”Puterea dragostei”. Doi dintre cei mai iubiti fosti concurenti s-au cuplat si au plecat impreuna in vacanta?

Simona si Bobicioiu au plecat impreuna

Inca nu se stie motivul pentru care cei doi au plecat impreuna, cel mai probabil au mers la un eveniment. Cert este faptul ca au plecat impreuna si au impartit aceeasi camera de hotel. Iata fotografiile care i-au pus pe fanii ”Puterea dragostei” pe jar:

Alexandru Bobicioiu a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la „Puterea dragostei”

Desi a incercat sa isi caute iubirea in casa „Puterea dragostei”, chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis inca.
Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca,

Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

Citeste si :  E oficial: se dau lunar cate 350 lei de la stat! Ce romani vor primi acesti bani

Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa „Puterea dragostei”. Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si

Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.
Desi Alexandru Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si contrui propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai.

Loading...