E stirea trista a zilei! Doliu in familia Ciobanu! S-a stins din viață în urmă cu puțin timp

0
840
75572044 2802143406517853 8193704179403849728 N

Clipe grele pentru Maria Ciobanu! Fratele ei, Ilie, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, iar artista este răpusă de durere.

Doliu in familia Ciobanu!

Vestea a venit ca un trăznet în familia celebrei interprete de muzică populară. Artista și-a găsit, cu greu, puterea de a scrie câteva rânduri pe Facebook, acolo unde i-a anunțat pe fani despre tragica dispariție.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Maria Ciobanu, pe reţeaua de socializare.

n urmă cu ceva timp, o altă persoană importantă din familia lui Ion Dolănescu a trecut în nefiinţă. Este vorba despre mama fiului său nerecunscut, Ionuţ, care a murit. Ionuţ, fiul nelegitim al regretatului artist este şi cel care îi îngrijeşte zilnic locul de veci de la cimitirul Bellu.

Maria Ciobanu și-a spus ultima dorință Maria Ciobanu s-a întors recent în ţara noastră, după o absenţă de trei ani, timp în care Ciocârlia muzicii populare româneşti a trăit în America alături de fiica ei, Camelia.

Ani la rând, Maria Ciobanu a făcut naveta America – România, iar marea artistă a susţinut şi foarte multe concerte pentru românii de peste Ocean. Maria Ciobanu are o dorinţă mare, pe care le-a transmis-o deja apropiaților. Artista vrea ca atunci când va veni clipa cea din urmă să nu fie înmormântată în America, ci în țara ei natală.