Ea e Ionela si s-a spanzurat! Avea 19 ani si traia cu mama vitrega, insa era singura acasa cand si-a facut un streang pe terasa casei

0
1452
Ionela 3

Ionela Sabou din Temesesti s-a spanzurat si a fost gasita dupa mai mult timp de mama ei vitrega care s-a intors acasa dupa o internare in spital.

Pe pagina ei de socializare, fata lasa de multa vreme mesaje triste, care exprimau suferinta ei.

Ionela Sabou, o tanara de clasa a 12-a din Savarsin s-a spanzurat si a fost gasita miercuri la pranz atarnand pe terasa casei.

Ionela traia in Temesesti cu mama ei vitrega, iar tatal ei, sofer de TIR era plecat in cursa.

Mama ei vitrega fusese internata in spital si miercuri la pranz s-a intors acasa, cand a gasit-o pe fata, care ar fi trebui sa fie la scoala.

Ionela improvizase un streang si era spanzurata pe terasa casei. Semnele ca sinuciderea avusese loc nu tocmai recent erau evidente pentru ca trupul fetei era cianotic si rigid.

Ionela posta de multa vreme pe retelele de socializare mesaje despre nefericirea ei, iar colegii de scoala spun ca fata se despartise recent de iubitul ei. Ionela implinise 19 ani pe 2 martie.

„Din păcate, în momentul în care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare că tânăra a recurs la acest gest cu multe ore înainte să fie găsită deoarece era cianotică, cu rigiditate instalată. A fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad”, a declarat pentru presa locală dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, potrivit observator.ro.