Ea este superba actrita din Turcia, acuzata ca ar fi cauzat divortul lui Ozcan Deniz! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare! A fost sau nu vinovata?

0
636
Ozcan3383 Crop 1575376669

Frumoasa Asli Enver a fost pusa la zid pentru faptul ca ar fi influentat decizia lui Ozcan Deniz de a divorta.

De curand in presa din Turcia s-a speculat faptul ca frumoasa Asli Enver ar fi contribuit la decizia actorului Ozcan Deniz de a divorta de sotia lui, Feyza Aktan.

divortul lui Ozcan Deniz

Dupa cateva zile in care au circulat aceste zvonuri, Asli Enver a decis sa puna punct speculațiilor cu privire la motivul divorțului lui Özcan Deniz si a scris un mesaj transant pe contul ei de socializare, menit sa lamureasca totul.

divortul lui Ozcan Deniz

„Sunt foarte dezamăgită și nervoasă din cauza știrilor pe care le văd de azi dimineață. Sunt acuzată de terminarea căsniciei lui Özcan Deniz care, din punctul meu de vedere, mi-a fost doar coleg de muncă trei ani de zile! Niciodată nu a fost și nu va fi vorba de așa ceva. Păcat. Mare ruşine. Ce sens are?!”, a scris Asli Enver pe contul ei de socialiare. (sursa: Instagram, viatacuaromadecafea.com)

divortul lui Ozcan Deniz

Ozcan Deniz si Feyza Aktan au divortat dupa doi ani de casnicie

Celebrul actor, Ozcan Deniz, pare sa fie urmarit de ghinion in ceea ce priveste viata personala. In ciuda faptului ca nimeni nu a privit cu ochi buni casatoria lui cu o femeie mult mai tanara, Ozcan Deniz a crezut foarte mult in mariajul cu Feyza Aktan, pe care a venerat-o deoarece i-a implinit cel mai frumos vis, acela de a deveni tata.
Cei doi s-au casatorit in urma cu doi ani si au devenit parintii unui baietel anul trecut, care parea ca le pecetluise relatia pentru totdeauna.

Ozcan Deniz


Ea era atât de grabita, incat nici nu a așteptat să formuleze întrebarea ofițerul stării civile, el a răspuns că o vrea ca soție „din toată inima„ și, o poveste de dragoste începută din 2016 intra într-o nouă etapă, ei doi își uneau destinele pentru ca în aprilie 2019 să vină cel care completa tabloul de familie- micutul Kuzey.