Cei doi parinti care au fost gasiti morti in garsoniera lor din localitatea Rovinari (judetul Gorj) se numesc Marius si Dana. Acestia, impreuna cu fiica lor de 12 ani, au murit intoxicati cu gaze.

Marius (39 de ani) si Dana (32 de ani) locuiau impreuna cu fetita lor, Alexandra, in Marea Britanie. Ei venisera in Romania pentru nunta fratelui Danei. Marius si Dana au fost gasiti decedati in baie, in timp ce Alexandra zacea pe jos in camera.

Mama Danei este in stare de soc. „O sunai pe parcursul zilei şi nu îmi răspunse, iar când am venit pe bulevard spre garsoniera ei m-am întâlnit cu nişte vecine din bloc  care îmi spuseră că miroase a gaze. Voiam să sparg uşa, dar m-am gândit că poate mă ceartă ginerele. Am sunat la 112 şi apoi veni copilul de la serviciu şi forţă uşa. El a zis să sărim în ajutor că Dana e moartă înăuntru şi miroase a gaze. A ieşit cu Alexandra pe braţe, dar şi ea era grav. Erau nişte copii atât de frumoşi, ele în special erau de o frumuseţe aparte. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Eu nu am intrat înăuntru că nu am mai putut. Nu mi-au spus niciodată că ar fi avut vreo problemă cu instalaţia de gaze”, a declarat femeia.

Loading...