El e britanicul care a fost mâncat de rechin în Insula Reunion! Mersese acolo ca să-și serbeze nevasta, care a împlinit 40 de ani

0
389
Richard 620x463

Identitatea scoțianului care a fost mâncat de un rechin în timp ce se afla în excursie în Insula Reunion a fost făcută publică.

Omul se numea Richard Martyn Turner, avea 44 de ani, și era funcționar public, a notat Daily Mail.

Richard Martyn Turner a mers în Insulele Reunion într-o vacanță alături de soția lui, Verity, care a împlinit 40 de ani.

Verity a fost cea care i-a identificat rămășițele, după ce a recunoscut verigheta bărbatului pe o mână găsită în interiorul stomacului rechinului care a fost ucis dupăce a fost văzut dând târcoale plajelor.

Zona era catalogată drept sigură

Laguna în care s-a dus Richard să înoate a fost catalogată drept sigură de localnici, cu toate că cinci rechini au fost uciși în respectiva zonă.

„Bărbatul, fără îndoială, a crezut că este în siguranță. S-a dus să facă scufundări în jurul recifului de corali Hermitage, unde apa este caldă și foarte puțin adâncă.

S-ar putea să fi fost împins de valuri dincolo de recif, în largul mării sau rechinul a înotat în lagună. Ceea ce este acum sigur este că este mort”, a spus o sursă din anchetă.

Nu este sigur dacă richard Martyn Turner a fost ucis de rechin sau s-a înecat și rechinul-tigru a mușcat din cadavrul lui. Există posibilitatea ca omului să i se fi făcut rău și să fi fost dus de curenți într-o zonă periculoasă.

Autoritățile au spus că nu vor mai continua căutările, fiindcă, la cât de mulți rechini sunt în apele din zonă, dacă un cadavru nu e găsit în primele 48 de ore de la anunțarea dispaeriției, este imposibil să mai fie găsit.