El l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu. Dezvăluire-bombă la 7 luni de la tragedie

0
1243
Rasvan Ciobanu Vedete Online

Au trecut mai multe luni de când cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în urma unui teribil accident de circulație. De atunci, au apărut ipoteze diverse și s-au făcut tot felul de speculații legate de circumstanțele în care designerul și-a pierdut viața.

Răzvan Ciobanu a murit în urma impactului devastator, după ce a pierdut controlul volanului, iar discuțiile referitoare la orelele premergătoare accidentului nu au încetat nici acum. Laura Vicol, cea mai bună prietenă a designerului, a declarat – la sfârșitul lunii octombrie – că va spune totul și va oferi detalii extraordinare după finalizarea anchetei. Acum, Laura Vicol are o intervenție senzațională și declară că știe cine este autorul moral în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Un apropiat al lui Răzvan Ciobanu s-ar fi folosit de el, iar acesta ar fi autorul moral al tragediei.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui.

Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?  Nu, exclus, Doamne fereşte!

Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro.

Laura Vicol: ”Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui”

Laura Vicol, la sfârșitul lunii octombrie: ”Le voi spune pe toate”

Conform avocatei Laurei Vicol, va exista – cât de curând – o soluție la dosarul ”Răzvan Ciobanu”, iar toate detaliile vor fi făcute publice. Laura Vicol a menționat și un misterios ”responsabil moral” în ceea ce privește moartea lui Răzvan Ciobanu.

”Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informație nu a ieșit de acolo.

Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar!”, a mai spus Laura Vicol, avocata lui răzvan Ciobanu și a părinților acestuia, informează wowbiz.ro.

”Un responsabil moral cu siguranță există, dar îl voi spune când va fi închis dosarul”, a precizat avocata Laura Vicol, conform aceleiași surse.