The Twins With Boyfriend Ben

Anna şi Lucy DeCinque au 33 de ani, sunt din Australia şi au devenit faimoase în întreaga lume, dar mai ales pe internet, datorită asemănării uluitoare dintre cele două.

Acest lucru nu a făcut decât să le apropie şi mai mult, atât de tare până în punctul în care cele două au ajuns să împartă chiar şi acelaşi iubit.

Anna şi Lucy nu sunt deloc deranjate de asemănarea incredibilă dintre ele şi, mai mult, au apelat la operaţii estetice astfel încât această asemănarea să nu se piardă.

Potrivit The Sun, gemenele şi-au pus silicoane, şi-au mărit buzele la aceeaşi dimensiune, au ales acelaşi model de faţete dentare, iar toate acestea au costat aproape 200.000 de lire.

Mai mult, Lucy şi Anna se asortează cu aceleaşi ţinute în fiecare zi, mănâncă acelaşi număr de calorii şi nu depăşeşte niciuna din ele un anumit timp stabilit la sala de forţă.

Gemenele faimoase din Australia împart patul cu acelaşi bărbat

Deşi în trecut Lucy şi Anna au ieşit la întâlniri separate, cu diverşi bărbaţi, cele două şi-au dat seama că nu îşi doresc să fie separate una de cealaltă.

„Relaţiile noastre nu au funcţionat. Până când l-am întâlnit pe Ben”, au povestit gemenele despre actualul lor iubit.

Citeste si :  Daniela Crudu, primele imagini cu noul iubit. Cine este cel cu care se iubește fosta asistentă TV

Ben le-a întâlnit pe gemene pe Facebook şi a mărturisit că le-a înţeles şi le-a acceptat dorinţa de a sta aproape una de alta, fiind şi el, la rândul lui, geamăn neidentic.

„Ben ne oferă afecţiune în mod egal. Dacă o sărută pe Anna, mă sărută şi pe mine apoi. Când ieşim în oraş ne ţine pe amândouă de mână. Ne culcăm împreună, însă nu e ca o partidă în trei. Niciodată nu facem asta pentru că nu există niciun fel de interacţiune între mine şi sora mea, nu ne atingem, chiar dacă împărţim patul. Contactul este doar între noi şi pe Ben.  Unii oameni ar spune că e dezgustător, însă noi suntem fericite aşa. Mama noastră ne-a înţeles şi ne-a respectat decizia”, a mai spus Lucy.

Loading...