Elena Ionescu, noi detalii după separarea de soț. „Am vrut să ținem totul secret”

0
728

Cântăreața Elena Ionescu, fostă componentă a trupei Mandinga, a oferit noi amănunte despre separarea de soțul ei, Dragoș Stanciu.

Elena Ionescu și partenerul ei de viață, Dragoș Staciu, au decis să divorțeze. Cei doi au împreună un copil, un băiețel pe nume Răzvan.

După ce s-a aflat că se separă de soț, cântăreața a oferit amănunte într-un mesaj pe care l-a postat pe contul său de socializare.

„Da, am divorțat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoș de comun acord să ne despărțim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am așteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii și nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă.

Citeste si :  Consilierul personal al premierului nu il apara pe Ludovic Orban: "Eu zic sa plece si sa revina Dancila!"

Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoșteam. Poate a fost puțin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște. 

Aș face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viața asta, și anume darul de a fii MAMĂ”, a explicat vedeta.