Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni! „Asa a vrut Dumnezeu, A vrut sa fie unul singur”. Exista risc si pentru cel de-al doilea copil

0
1001
Elena Udrea Facebook

Elena Udrea trece prin momente grele dupa ce a pierdut unul dintre gemenii pe care ii purta in pantece.

Elena Udrea trece prin momente grele dupa ce a pierdut unul dintre gemenii pe care ii purta in pantece.

Ea este in continuare sub supraveghere medicala in Costa Rica.

„Asa a vrut Dumnezeu, A vrut sa fie unul singur, asa ca sunt linistita. Asa cum a vrut sa fac acest copil acum, cand nu era prioritatea mea, cand viata imi era destul de complicata si totusi s-a intamplat totul in nici o luna. Asa ca sunt linistita.

Acum trebuie sa stau in pat inca o perioada pentru a preveni orice risc.

Evident ca nu am fost pregatita pentru un astfel de moment, invat lucrurile necesare in fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situatii pe care stii sa le previi ori la care sa stii cum sa reactonezi, asa ca m-am pus pe studiat.

Ma simt bine acum, sarcina evolueaza normal dupa momentul in care am pierdut unul dintre copii. M-am simtit foarte bine la inceput si cred ca am exagerat cu efortul, ignorand recomandarile medicilor. Am calatorit, am carat bagaje, am facut miscare. Medicii de aici s-au mirat de situatia mea”, a spus Elena Udrea la Antena Stars

Avocatul fostului ministru, Alexandru Chiciu, a declarat pentru Mediafax, ca Elena Udrea este monitorizata de medic din doua in doua zile si ca ultima evaluare a aratat ca exista risc si pentru cel de-al doilea fat.

„Pe 22 februarie, lucrurile erau in ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sangerare puternica si a fost dusa la spital la ora 2 nopatea – este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie pana in prezent este minitorizata din doua in doua zile. Repaosul este imperativ, nu se recomanda. Ci e imperativ repaosul total. Inscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar un medic curant. Ultima evaluare pe care eu o am este din 13 martie 2018, cand precizeaza ca exista si risc pentru cel de-al doilea copil”, a precizat Chiciu.

Elena Udrea este de mai bine de o luna de zile in Costa Rica, iar la mijlocul lunii februarie a confirmat ca este insarcinata cu gemeni.