Era dependenta de droguri si si-a injectat heroina in vene pana in ultima zi a sarcinii. E cutremurator cum arata bebelusul pe care l-a nascut! Toata lumea a inceput sa planga

0
1450
Media 144878043519658000 696x391

Cazul de mai jos a impresionat intreaga comunitate a unui orasel din Marea Britanie.

Rachel Warman, o femeie in varsta de 37 de ani, era dependenta de heroina de ani de zile. Din nefericire, nu a reusit sa se controleze si sa renunte la acest obicei care ii distrugea corpul nici macar dupa ce a ramas gravida.

Astfel, ea a continuat sa se drogheze pe tot parcursul sarcinii, si si-a injectat heroina in vene chiar si in ziua nasterii. Spre uimirea tuturor insa, un miracol s-a petrecut: fetita care a venit pe lume a fost perfect sanatoasa.

„Am luat asta ca pe un semn, ca pe o minune. Dupa ce a venit pe lume am inceput sa plang necontrolat si mi-am cerut iertare de mii de ori fata de ea pentru ca m-am drogat si am chinuit-o. Am facut cea mai mare greseala a vietii mele”, a marturisit Rachel.

Imediat dupa nastere a promis ca se va dedica complet fetitei ei si ca va renunta la droguri, ceea ce a si reusit: de 19 luni ea nu a mai luat nicio doza.