Era Impreuna Cu Parintii Lui La O Nunta L Au Lasat Nesupravegheat Un Moment Iar Atunci S A 533655

S-a dus împreună cu părinții lui la o nuntă. Câteva momente a fost lăsat nesupraveghiat, iar atunci un băieţel de cinci ani din Statele Unite a făcut o boacănă care i-a costat pe părinții lui zeci de mii de dolari.

Cel mic a trântit o statuie expusă pe hol. Acesta nu a păţit nimic, dar mama şi tatăl sunt buni de plată, mai ales că totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Iar statuia nu era un simplu obiect de decor, ci o operă de artă. Şi nota de plată se scrie cu şase cifre!

Mama pustiului năzdravan îşi aminteşte că nu doar nuntaşii petreceau atunci la centrul pentru evenimente sociale dintr-un oraş din Kansas, scrie kshb.com.

Băiatul de cinci ani a fost surprins de camerele de supraveghere îmbrăţişând o sculptură expusă pe hol. În acelaşi timp, a tras spre el statuia destul de grea, care a căzut, cu toate eforturile disperate ale copilului de a o ţine pe loc.

Părinţii, alertaţi, au fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Au descoperit uşuraţi că micuţul nu a păţit nimic. Dar au aflat rapid care este nota de plată pentru boroboatza pustiului.

Citeste si :  Livian si Bianca au stabilit data NUNTII: ''Tu, sotul meu, eu sotia ta...''

“M-am gândit că costă vreo 800 de dolari, sau pe acolo. Nu! Costă fix 132.000 de dolari. Îmi pare rău. Am terminat aici”, a declarat mama lui.

Loading...