Era insarcinata cu gemeni si abia astepta sa nasca, dar medicii i-au spus ca are cancer si ca e obligata sa avorteze. Pare incredibil, dar A REFUZAT sa faca acest lucru! Uite cum arata bebelusii pe care i-a nascut

0
2167
Media 145051271948678500

Holley Tierney, o tanara in varsta de 25 de ani din Marea Britanie, era in al noualea cer dupa ce aflase ca va deveni mama de gemeni.

Credea ca totul merge perfect, insa in a 23-a saptamana de sarcina a primit o veste ingrozitoare: ea suferea de cancer al sistemului limfatic, iar pentru a incepe chimioterapia doctorii i-au recomandat sa avorteze.

Holley a fost distrusa, insa s-a hotarat sa lupte pentru viata bebelusilor. Astfel, a luat o decizie care i-a socat pe multi: a hotarat sa nu inceapa tratamentul si sa isi puna viata in pericol pentru a le da o sansa la viata micutilor.

Cu sprijinul medicilor a reusit: i-a nascut prematur, la 30 de saptamani dar perfect sanatosi, dupa care a inceput lupta cu cancerul. Acum ea urmeaza tratamentul strict si se bucura de copiii ei, in compania sotului care a sprijinit-o in toate momentele grele prin care a trecut.