Erau adolescenți, aveau un copil și erau judecați de societate. 18 ani mai târziu situația s-a schimbat

0
1755
Madeleine Tarin

Absolvirea liceului este un moment extrem de important în viața oricărui tânăr întrucât reprezintă începerea vieții de matur.

Pentru unii tineri, drumul către absolvire este unul liniar, simplu, dar pentru alții se dovedește a fi un drum mai anevoios.

Madeleine Tarin, o americancă de 19 ani din California a absolvit liceul Eastvale. Aceasta a postat pe Twitter o poză de la ceremonia de absolvire a liceului și aceasta a devenit virală.

Poza este însoțită de mesajul “Da, e corect! Am reușit împreună”.

"We made it TOGETHER. My mom was 15 while pregnant with me, she had me at 16. My dad was 17. The original picture is…

Publicată de Love What Matters pe Luni, 5 iunie 2017

“Mama avea 15 ani când a rămas gravidă cu mine, iar la 16 ani m-a născut. Tata avea 17 ani. Prima poză este făcută în 2000. Părinții mei au fost aspru de societate din cauza faptului că aveau un copil mic la o vârstă atât de fragedă, dar ei au rămas împreună. Amândoi au locuit cu părinții, dar m-au crescut împreună. Erau hotărâți să reușească și să-mi ofere un viitor.

Citeste si :  Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

Tata lucra în construcții și mama juca fotbal. Împreună au o căsnicie puternică și plină de iubire. Și-au cumpărat o casă superbă. Mama a fost casnică și tata lucrează ca muncitor în port. Mai am două surori care îmi calcă pe umeri.

Poza originală reprezintă un moment de inspirație pentru mine. Mi-am doit să recreez această fotografie încă din momentul când am început ultimul an de liceu, dar în mod special imediat după ce am primit confirmarea că merg la facultate. Am vrut ca această poză să le arate părinților mei cât de mult am crescut ca familie.

Părinții mei au fost mereu motivația mea pentru a avea succes la școală. Dumnezeu mi-a dat o familie iubitoare și care m-a încurajat mereu. Așa e, am reușit împreună.”

Postarea lui Madeleine a fost share-uită de mii de ori. Oamenii i-au lăsat mesaje încurajatoare, au postat poze și și-au împărtășit poveștile lor de succes.

Sursa foto Facebook