Erau Casatoriti De 37 De Ani Cand Barbatul Din Navodari A Intrat In Bucatarie Si I A Cerut Femeii 587672

Erau căsătoriți de 37 de ani, când bărbatul din Năvodari a intrat în bucătărie, unde femeia gătea, și i-a cerut ceva care a lăsat-o fără cuvinte. 

Mai precis, bărbatul i-a cerut să facă sex cu el. Cum l-a refuzat, bărbatul de 60 de ani i-a cerut acesteia să-i facă sex oral. 

În scurt timp, soția de 65 de ani l-a umat în dormitor, doar că nu cu intenția de a-i satisface pofta, ci pentru a-l înjunghia. 

Femeia ar fi relatat că soțului în cam fug ochii după femei, făcându-le complimente și toate cele. De altfel, nici ea nu prea este ferită de insistențele lui.

Așa se face că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce prepara de mâncare, bărbatul a intrat în bucătărie, cu gândul unei partide de amor. Aceasta l-a refuzat, iar el s-ar fi enervat, începând s-o jignească și invitând-o, într-un mod peiorativ, la o felație.

În continuare, vârstnica a declarat că și-a ieșit din minți și l-a urmat în dormitor, acolo unde l-a lovit cu un cuțit de bucătărie, fiind convinsă, conform celor declarate, că nu a fost o lovitură adâncă. Potrivit informațiilor noastre, le-ar mai fi spus anchetatorilor că nu mai suportă comportamentul lui de ”fustangiu”.

Bărbatul a fost transportat la spital.