„Este strigator la cer”. Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de sapte ani din motive religioase

0
320
Tom Cover

Fiica celebrului actor Tom Cruise, Suri, a ajuns la varsta de 13 ani si nu are niciun fel de relatia cu tatal sau din cauza religiei acestuia.

Fiica celebrului actor Tom Cruise, Suri, a ajuns la varsta de 13 ani si nu are niciun fel de relatia cu tatal sau din cauza religiei acestuia.

Un scientolog convins, actorul nu si-a tradat religia de dragul propriului copil, care nu i-a calcat pe urme. El nu si-a mai vazut fiica de 7 ani.

Dupa divortul parintilor sai care s-a produs in 2012, Suri a fost crescuta de mama ei, aceasta declarandu-se o femeie implinita.

Am fost fericita ca am devenit mama in perioada anilor 20 (27 de ani – n. red.). A fost dragut fiindca varstele noastre s-au potrivit. Cumva, noi am crescut impreuna,” a marturisit actrita in numarul din decembrie al revistei Elle UK.

Este strigator la cer

Viata fiicei ei departe de faimosul sau tata a fost mereu un subiect tabu. Katie Holmes a incercat sa-i apropie pe cei doi, dar s-a lovit de rigiditatea religiei actorului.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Tom este un scientolog loial, iar cand liderii bisericii i-au spus ca nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planeta, dar este strigator la cer ca a fost fortat sa rupa legaturile cu propriul sau copil,” a declarat un apropiat al actorului pentru revista Star.

Tom Cruise este, insa, foarte apropiat de cei doi copii pe care i-a adoptat impreuna cu Nicole Kidman pe vremea cand erau casatoriti. Connor si Isabella si-au urmat tatal si au intrat in randul bisericii scientologice.

Katie Holmes si Tom Cruise s-au casatorit in noiembrie 2006, la 7 luni dupa nasterea lui Suri. Divortul a fost intentat de acrita, 6 ani mai tarziu.