Eva o moștenește pe Andra! Cătălin Măruță: „În afară de serbări, a fost prima ei cântare cu spectatori”

0
541
Catalin Maruta Foto Sorin Cioponea 1 437x1024 1

Așa mamă, așa fiică. Mezina familiei Măruță, Eva, pare să moștenească talentul Andrei. Recent, cele două au avut un duet pe scena Operei Române. Cătălin Măruță ne-a povestit că micuța în vârstă de 4 ani a mai dat recitaluri, dar doar pentru prieteni, acasă.

Cătălin Măruță se mândrește cu cei doi copii ai săi, Eva și Andra. Dacă pitica pare să îi calce pe urme mamei sale, puștiul vrea să fie vlogger. „Eva este cea mai mare fană a Andrei și tot ce face Andra, vrea să facă și ea. Mă bucur că la Opera Română a fost un concert caritabil, de colinde, unde Andra cu invitații ei, cu companiile partenere, au reușit să strângă peste 200.000 pentru Hospice Casa Speranței, iar spre final colindul

„Deschide ușa, creștine” a fost cântat de Eva și Andra în duet. A fost așa emoție și din culise din partea mea și a lui David, pentru că noi le urmăream de acolo. Și au fost emoții și pe scenă, pentru că era prima dată când cânta cu așa public numeros, dar în același timp și cu orchestra simfonică condusă de Andrei Tudor, vreo 70 de oameni, plus corul. A fost un moment emoționant”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruță.