Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

0
5126
Laura Cosoi Blogging

Zvonurile că Smiley și Gina Pistol ar fi împreună nu contenesc, iar dovezile poveștii de dragoste, deocamdată neconfirmată de cei doi, continuă să condimenteze presa mondenă.

Surpinsă la un eveniment monden alături de soț, am stat de vorbă cu Laura Cosoi despre a doua carte de bucate pe care se pregătește să o publice și, totodată, am întrebat-o despre relația pe care o are cu Gina Pistol, dacă între cele două există resentimente, având în vedere că se zvonește că aceasta are o relație cu Smiley, fostul său iubit: “Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate.

Laura Cosoi alături de soțul său, Cosmin Curticăpean

Frumoasa actriță nu a negat relația celor doi, dar nici nu a dorit să discute mai mult pe această temă. În timpul interviului pe care ni l-a acordat Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe sau motive de nemultumire.

Totodată, am profitat de ocazie pentru a afla care este secretul siluetei Laurei, având în vedere că gătește zilnic și preparatele sale arată absolut delicios: “Îmi cunosc foarte bine organismul. Mănânc încet și conștient și fac un adevărat ritual din fiecare masă. În plus, merg săptămânal la sala de sport.”

Sursa foto: Facebook