Fosta Sotie A Lui Daniel Iordachioaie Si Iubitul Ei
Nouria este toată numai un zâmbet, în braţele lui Ionuţ. S-au cunoscut la începutul anului şi deja au planuri de viitor

La şase ani de la divorţul de Daniel Iordăchioaie, Nouria Nouri (44 de ani) iubeşte din nou. În urmă cu câteva luni, actriţa l-a cunoscut în cadrul unui eveniment pe Ionuţ, un bărbat cu 4 ani mai mare decât ea, broker de profesie.

Nu risipesc deloc timpul. S-au mutat împreună şi urmează să-şi oficializeze relaţia. Nouria a oferit un interviu în exclusivitate!

Cum  fost vara aceasta pentru tine? 

Nouria Nouri: Superbă, prea scurtă însă, dar am mai prelungit-o. Prima zi de toamnă am petrecut-o tot la mare. Am fost în Italia vara, iar pe 1 septembrie la mare la noi. Am ales un loc mai liber.

Ce proiecte ai?

Sunt redactor coordonator la revista ”Nunta” de doi ani. Fac cursuri de teatru cu copiii la o şcoală şi am spectacolul meu pentru copii, ”Vitrega şi voiosul”, pentru că eu sunt actriţă de felul meu (n.r.: râde). Este un spectacol interactiv. M-am nişat ca să zic aşa, după ce am lucrat 10 ani la un radio pentru copii, iar acum colaborez cu Disney Live Entertainmet, din America, pentru spectacolele Disney care vin în România.

Cumva ai noroc să ai timp pentru atâtea activităţi şi pentru faptul că ai copii mari. 

Da, cel mare este student în primul an la Drept. A intrat unde şi-a dorit. De mic visa, iar acum vrea să fie magistrat. Salma împlineşte 10 ani anul acesta şi îşi doreşte să fie balerină. Este foarte talentată. Sunt o mamă norocoasă pentru că am nişte copii buni, nu am avut nicio problemă. Lui Darius i-a plăcut să studieze, el a făcut  parte şi din lotul naţional al României şi a colindat lumea cu concursurile de dezbateri. Chiar sunt o mamă mândră. Sunt realizările noastre.

Au trecut 6 ani de la divorţul de Daniel Iordăchioaie. Bănuiesc că nu mai există acea tensiune ca la început.

Da, vorbim doar despre copii. Ne-am relaxat, ne-am văzut fiecare de viaţa lui. Aşa este cel mai bine.

Tu eşti foarte fericită şi se vede şi pe chipul tău, ceea ce înseamnă că există şi viaţă după divorţ.

Sufletul  meu este foarte relaxat şi fericit. Da, există viaţă după divorţ, au trecut totuşi şase ani de atunci şi nu am avut de gând să mă duc la mănăstire nici o secundă. Este adevărat că de la o vârstă eşti mai circumspect, nu te mai arunci cu capul înainte. Eşti mai matur datorită experienţelor anterioare, dar poţi să ai noroc şi să întâlneşti ce ţi-ai dorit şi ce îţi face bine.

Ce ai găsit la partenerul tău? Cu ce te-a cucerit?

În primul rând că e un bărbat asumat şi responsabil, mă răsfaţă, mă iubeşte, iar pentru mine e foarte  important să am această afecţiune, deoarece aşa am crescut de mică acasă.

Cum te alintă şi cum te răsfaţă?

Ne spunem ”baby”. E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine, mă simt ca un copil- sunt cele mai frumoase lucruri. 

Cum v-aţi cunoscut?

Ne-am cunoscut acum o jumătate de an, la o petrecere a unor cunoştinţe. Nici prin cap nu ne-a trecut că ne-am putea întâlni. Am vorbit şi nu ne-am mai oprit din vorbit. Dialogul respectiv ne-a ajutat să ne dăm seama că ne dorim aceleaşi lucruri, că amândoi am trecut prin experienţe asemănătoare. Are şi el copii, iar unul dintre băieţii lui este născut în aceeaşi lună şi în acelaşi an cu Darius al meu. Au dat amândoi Bacul anul acesta. 

Despre cine este vorba? Cine este bărbatul care te iubeşte?

Se numeşte Ionuţ, este mai mare cu patru ani decât  mine şi lucrează în domeniul brokerajului. 

V-aţi mutat împreună?

Da, locuim deja împreună.

Înseamnă că aveţi planuri serioase. Mai crezi în instituţia căsătoriei?

Da, bineînţeles. Avem planuri serioase, sunt un om serios, dovadă că prima mea căsnicie a durat 14 ani. Niciodată, nici când eram tânără, nu am fost adepta relaţiilor pasagere pentru că, după părerea mea, nu îţi oferă nimic, ci doar pierdere de timp. Eu am avut întotdeauna gânduri mari, planuri serioase. Mereu mi-am dorit să construiesc, să fac o familie frumoasă şi am şi avut! De la o vârstă te gândeşti să fie pentru toată viaţa, să fii liniştit şi fericit. Acum le am pe toate. Cred că meritam! 

Te gândeşti la rochia de mireasă? O vei mai îmbrăca?

Da, şi ştiu deja şi cum o  să fie. O să fie lila pentru că e culoarea mea preferată, în cercul meu de prieteni mi se spune ”lady Lila”. 

Ce pasiuni comune aveţi?

Suntem pasionaţi de călătorii şi de concerte. L-am înnebunit cu Beth Heart, este cea mai bună voce feminină de blues din lume şi am fost tocmai la Brezoi ca să o ascultăm. Eu am fost la concertele ei şi înainte, iar acum am avut prilejul să mergem împreună. I-a plăcut şi lui, cumva l-am obişnuit pentru că toată ziua ascult prin casă Beth Heart. 

Cum ar fi să îţi facă o surpriză şi să ţi-o aducă la nuntă?

Să  ştii că nu ar fi o idee rea! 

Nouria și Daniel Iordăchioaie s-au despărţit cu scandal în 2013

Nouria și Daniel au avut o căsnicie presărată cu certuri

După o lungă perioadă de neînțelegeri, Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au decis să divorțeze, în 2013, după un mariaj de 14 ani. Daniel a susţinut că a fost părăsit de soţie într-un moment delicat, când a fost diagnosticat cu o boală grea: “Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea Daniel Iordachioaie la Antena Stars.

Actriţa Nouria Nouri s-a apărat: ”Când ne-am despărţit eram amândoi cât se poate de sănătoşi. Mai întâi ne-am separat şi apoi a apărut informaţia că ar avea o boală gravă. Nefiind doctor, eu nu pot confirma sau infirma diagnosticul vehiculat, dar ceea ce ştiu sigur e că înainte de despărţire n-a fost vorba de aşa ceva”, a declarat ea.